"והדרת פני זקן": המרכולים בכפר-סבא יתנו עדיפות בשעות הבוקר לתושבות ולתושבים הוותיקים
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

27/03/2020

עיריית כפר-סבא, באמצעות מחלקת רישוי עסקים באגף הנדסה, ובעזרתם של מרכולי העיר, לרבות הרשתות הגדולות, מייחדים זמני קנייה מובדלים עבור תושבות ותושבי העיר מעל גיל 60.

בפנייה של מחלקת רישוי עסקים באגף ההנדסה של עיריית כפר-סבא, נשאלו המרכולים ורשתות המזון הגדולות, אם יואילו להצטרף ליוזמה ייחודית לאור התפרצות נגיף הקורונה.

היוזמה תאפשר עדיפות לאזרחים שעברו את גיל 60 בעת רכישת מוצרי מזון, כך שבריאותם תישמר בצורה מקסימלית, בהתאם למצב החדש.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא עומדת לצד כל תושביה ופועלת על מנת לסייע להם בתקופה לא פשוטה זו בכל דרך. על מנת לשמור על בריאות אוכלוסיית הוותיקים בעיר, הנמצאת בקבוצת סיכון להידבקות בנגיף הקורונה, החלטנו לייחד עבורם זמן קניות, בכדי לאפשר להם להצטייד תוך שמירה על בריאותם ואני מודה לכל המרכולים שהצטרפו ליוזמה המבורכת, בראשות אברהם (ממה) שיינפיין".

מספר רב של רשתות נענו בשמחה לפניית העירייה, ויעניקו עדיפות לוותיקים על-פי הפירוט הבא:

עדיפות במרכולים

משמעות ההסדר היא, כי בין השעות 07:00 עד 09:00 (לרוב), יוכלו להיכנס למרכולים רק האזרחים הוותיקים, ובכפוף להצגת תעודה מזהה.

*אנא וודאו מול כל מרכול את השעות המדויקות לו .

רשימת המרכולים:

מיני מיני מרקט, שופרסל, סופר כוכב השרון, סופר בן, שוק העיר, סופר הראל, דוברת יוסף, מיני מרקט אהרון, סופר דליקטס, מרדכי, מגה בעיר, קרל ברג, יינות ביתן, קשת טעמים, מגה בעיר, רמי לוי, שופרסל אקספרס, שאולי מרקט.

בתי עסק המעוניינים להצטרף ליוזמה, יכולים לעדכן את אגף רישוי עסקים.

כמו כן, יש לזכור כי הכניסה למרכולים היא בהתאם להנחיות משרד הבריאות, כמפורט באתר משרד הבריאות.

ראש מינהלת הגמלאים וחבר מועצת העיר, אברהם (ממה) שיינפיין: "אני מודה לראש העיר רפי סער, ולמנכ"ל העירייה איתי צחר, שנענו לבקשתי ופנייתי האישית, לפעול בימים טרופים אלה למען האוכלוסיה המבוגרת בעיר, המונה כ-30 אחוז מתושבי העיר כפר סבא ומאחל בריאות שלמה לכולם. חזקו ואימצו".

ראו גם:

רשימת מרכולים ועסקים בכפר-סבא אשר מבצעים משלוחים »