מיזם חדש משותף לעיריית כפר סבא ולסופר פארם כפר סבא (מתחם G): משלוח תרופות לאזרחים ותיקים
מה חדש?
דלג על מה חדש?

מה חדש?

1/04/2020

סמל עיריית כפר סבא וסופר פארם G

עיריית כפר סבא יוצאת למיזם חדש בשיתוף סופר פארם סניף כפר סבא במתחם G: משלוח תרופות לתושבי העיר המבוגרים חברי קופת חולים כללית.

כבר כעת פועלת עיריית כפר סבא במישורים רבים על מנת לסייע לתושבות ולתושבי העיר הוותיקים, בין היתר על ידי משלוח ארוחות חמות, סלי מזון והבאת תרופות לבתי תושבים המתקשים או אינם יכולים לצאת מביתם ונזקקים לסיוע.

במסגרת המיזם החדש, שיחל מחר (יום ה'), יגיעו מתנדבים שיקבלו ייפוי כוח מהעירייה לסניף הסופר פארם שבמתחם G כפר סבא, כשהם מצוידים ברשימות מסודרות, ובהם פירוט של התרופות אותם עליהם לאסוף בהתאם לתושבים הנזקקים לעזרה.

ראש העיר, רפי סער: "אנו עומדים בפני תקופה לא פשוטה, שתימשך עוד זמן מה, ואנו מתגייסים ופועלים בכל המישורים, על מנת לסייע לכל תושבת ותושב ולהעניק שירות מיטבי בכל תחום. בעזרת המיזם החדש, נוכל לסייע באספקת תרופות סדירות לתושבי העיר המבוגרים. חשוב להדגיש כי אנו עומדים לשירות כל תושבות ותושבי כפר סבא בכל נושא, ואני מודה לכל מערך המתנדבים הנרחב, הפועל לילות כימים יחד איתנו. אני גאה לעמוד בראש עיר שערכי הנתינה והעזרה לזולת הם חלק מהד.נ.א שלה ורוח ההתנדבות שורה בה".

חשוב להדגיש, כי המתנדבים יצוידו לצורך המשימה באישורים מיוחדים לאיסוף ולנשיאת תרופות, כאשר הנושא ירוכז על ידי העירייה, ואיסופי התרופות מהסניף יתבצעו בכניסה נפרדת בשעות הבוקר ובשעות הצהריים.

תושבים המעוניינים בשירות יכולים לפנות למספר טלפון 9925 *, שלוחה 2, בימים א'-ה', בין השעות 09:00-16:00.

* השירות לא כולל תרופות בקירור.

חשוב לציין עוד, כי בתי מרקחת נוספים בעיר מבצעים שירותי משלוחים לבתי תושבים, ביניהם:

• בית מרקחת כנרת ברחוב ויצמן 119, בטלפון: 09-7673228, ובאתר:
    www.truepharm.store
  • בית מרקחת שוגר דוד (גלעד) ברחוב ויצמן 34, בטלפון: 09-7659642.
  • בית מרקחת פארמה שיא ברחוב עמק החולה 5, בטלפון:
    077-4107286.
  • סניף רשת סופר פארם ברחוב ויצמן 63, בטלפון: 077-8881480.
  • סניף רשת סופר פארם ברחוב רפפורט 3, בטלפון: 077-8882050.
  •

כמו כן, בתי מרקחת רבים, מלבד אלה של קופות החולים, מכבדים מרשמים של קופות החולים וניתן למצוא את המידע המלא באתר העירייה או באתר הייעודי לנושא הקורונה.