פרויקט "אמץ ותיק" בכפר סבא יוצא לדרך

פרויקט "אמץ ותיק" בכפר סבא יוצא לדרך

13/04/2020

כפרסבאים למען כפרסבאים

עיריית כפר סבא, באמצעות אגף שירותים חברתיים קהילתיים ובשיתוף מועדון רוטרי כפר סבא, יוצאים בפרויקט חדש: "אמץ ותיק".

בימים מורכבים אלה, כשנכפה על אזרחים ותיקים להישאר מרותקים לביתם  לקחו על עצמם חברי מועדון רוטרי והעירייה משימה חשובה - לאמץ תושבים ותיקים הזקוקים לשיחה, לעידוד ולסיוע.

במסגרת הפרויקט, יהיו חברי המועדון  בקשר רציף עם תושבים הוותיקים בעיר.

חשוב להדגיש, כי פעילות זו מצטרפת לפעילויות אחרות אותן מקיימת העירייה עבור האזרחים הוותיקים, ביניהם חלוקת ארוחות חמות וסלי מזון, חלוקת תרופות באמצעות מתנדבים ועובדי עירייה, שמירת קשר טלפוני, הפעלת קו חם ועוד.

אזרחים ותיקים המעוניינים להצטרף לפרויקט, מוזמנים לפנות לאגף בטלפון 09-7641111 , והפניות יועברו לחברי המועדון על ידי העובדים הסוציאליים, אשר יצרו קשר טלפוני עם האזרחים הוותיקים, יתעניינו  בשלומם ויהוו עבורם אוזן קשבת בכל אשר יבקשו.