פותחים את רשת המעונות העירונית לילדים "ילדות בכפר" בכפר סבא

מה חדש?

פותחים את רשת המעונות העירונית לילדים "ילדות בכפר" בכפר סבא

11/05/2020

עיריית כפר סבא תפתח החל מיום שלישי 12.05, את מעונות רשת "ילדות בכפר" בעיר.

מדובר ברשת מעונות עירונית לפעוטות עד גיל 3, המופעלים באמצעות החברה לתרבות הפנאי בכפר סבא.

מעונום יום. מקור החברה הכלכלית כפר סבא

בהתאם למתווה משרד החינוך והנחיות הממשלה באשר לפתיחת גני ילדים ומעונות, נערכה העירייה גם לפתיחת מעונות היום, ואלו ייפתחו, כאמור, כבר ביום שלישי.

יש לציין, כי על מנת לפתוח את המעונות ולאפשר את כניסתם של כלל ילדות וילדי המעונות, הקצתה העירייה מבנים נוספים להפעלת המעונות – במטרה שלא ייוותר אף ילד או ילדה הרשומים למעונות – ללא מענה.

ראש העיר, רפי סער: "עיריית כפר סבא שמה את בריאות, בטיחות וטובת כלל ילדות וילדי העיר בראש סדר העדיפות העירוני. במסגרת זו, החלטנו הבוקר לפתוח את כלל גני הילדים בעיר, למרות חופשת ל"ג בעומר, באמצעות אגף החינוך העירוני ומערך הסייעות. מחר ייפתחו כאמור גם מעונות היום של 'ילדות בכפר'. אנו רואים חשיבות רבה בהמשך פעילות חינוכית סדירה לילדי הגיל הרך ואני מאחל לכולנו כי נחזור לשגרה בהקדם".

חברת מועצת העיר ומחזיקת תיק התרבות, עו"ד עדי לוי סקופ: "פתיחת מעונות 'ילדות בכפר' הינה צעד חשוב ביותר בהבטחת מסגרת חינוכית יציבה לגיל הרך ומילוי צורכיהם הרגשיים, החברתיים והחינוכיים של הפעוטות, וביתר שאת בעת הזו. אני מבקשת להודות לראש העיר, למנכ"ל העירייה, למנכ"לית החברה לתרבות הפנאי, למנהלת מחלקת הגיל הרך, לכלל העובדים והעובדות המסורות ולכל מי שעמל/ה לילות כימים על מנת למצוא פתרונות שיאפשרו את קליטתם של כלל הילדים והילדות הרשומים למעונות לפעילות סדירה ומאחלת לכולנו בריאות וחזרה בטוחה לשגרה מבורכת".

ראש העיר רפי סער וחברת מועצת העיר ומחזיקת תיק התרבות, עו"ד עדי לוי סקופ