אתם אספתם, אנחנו ארזנו:

מה חדש?

אתם אספתם, אנחנו ארזנו:

17/05/2020

למעלה מ-500 ספרי ילדים וכ-1,300 משחקים נאספו בארבעה ימים בלבד במבצע איסוף הצעצועים הגדול של העיר כפר סבא.

צעצועים ומשחקים

אוספים צעצועים

איסוף הצעצועים והמשחקים בכפר סבא. (צילומים: עיריית כפר סבא)

בשבוע שעבר, הצטרפה עיריית כפר סבא למבצע איסוף הצעצועים הגדול הארצי למען ילדים בסיכוי – מבצע בשיתוף מיזם "שינוע חברתי", עמותת רוח טובה, "עמידר החדשה" ו"ג'וזף פרוג'קט".

עשרות רבות של תושבות ותושבי כפר סבא התגייסו למבצע, התואם את מדיניות הקיימות והשימוש החוזר העירונית, והביאו ספרי ילדים, משחקי קופסה, בובות, צעצועים, מכוניות משחק, חומרי יצירה ועוד למרכז הקיימות העירוני "קיפוד", ואלו נארזו על ידי עובדות ועובדי המקום בארגזים, על מנת להעבירם לילדים בסיכוי בגיל 12-3.

ראש העיר, רפי סער: "ההתגייסות האדירה של תושבינו אינה מפתיעה ומעידה יותר מכל על רוח ההתנדבות והנתינה, שכל כך מאפיינת את העיר כפר סבא וטבועה בד.נ.א שלה. אני מודה לכל התושבות והתושבים שהצטרפו למיזם חשוב זה, במיוחד בעת הזו בה אנו נמצאים, ותרמו עבור ילדות וילדים שגורלם לא שפר עליהם. אני מאחל לכולנו שנחזור בהקדם לשגרה בטוחה וטובה".

שני אוסטרייכר, מנהלת מיזם שינוע חברתי: "אנו מודים לעיריית כפר סבא ולתושבי העיר מקרב לב, על הזמן ועל האנרגיה שהשקעתם בפרויקט הזה. אנחנו נרגשים מאוד לראות התלהבות רבה סביב הפרויקט וההיענות רבה יותר משדמיינו כשיצאנו לדרך.

אוספים ספרי ילדים