שאטל לים בסופי השבוע

מה חדש?

שאטל לים בסופי השבוע

16/07/2020

עיריית כפר סבא מפעילה, החל מיום שבת 04.07.2020, שאטל חינם לים בסופי שבוע עבור תושבות ותושבי העיר.

השאטל פועל בשבתות בין השעות 08:00-16:00, כאשר החל מהשעה 16:00 ניתן לעשות שימוש בקו 29 של חברת מטרופולין – הפועל בשעות אלה באופן סדיר ושוטף.

השאטל אוסף נוסעים לאורך מסלול מהיר על צירים ראשיים ונוסע עד לרצועת החוף בהרצליה, במרחק הליכה קרוב ככל האפשר לחוף הים ובהתחשב בכניסות נגישות לחופים.

מספר הקו הוא 729, כאשר הנסיעה בשאטל מתבצעת בהתאם לכל הנחיות ומגבלות התו הסגול (כולל עטיית מסכת פה ואף), תוך מתן מענה לתושבים עם מוגבלויות.

חשוב להדגיש, כי העירייה מספקת שירות הסעות בלבד והנסיעה מגיל 13 ומטה מחויבת בליווי מבוגר. כמו כן, הנסיעה על בסיס מקום פנוי וככל שהאוטובוס יהיה מלא, לא תתאפשר העלאת נוסעים נוספים, והכל בהתאם להנחיות משרד הבריאות והתו הסגול. האחריות הינה על כל נוסע.

**יש למלא הצהרת בריאות בקישור המצורף, שלאחריה תישלח אליכם הודעת ס.מ.ס, אותה יש להציג לנהג.

למילוי טופס הצהרת בריאות לחצו כאן »

מומלץ להגיע כחמש דקות לפני הזמן המשוער להגעת הקו, כאשר עדכונים נוספים יועברו באמצעות אפליקציית MOOVIT.

נוסעים הנדרשים להסדרת הנגשה פרטנית, מתבקשים לפנות למוקד העירוני עד יום שישי בשעה 10:00.

*יתכנו שינויים במועד הקווים, יש להתעדכן מעת לעת באתר העירוני. לבירורים ולפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד העירוני 106 או בוואטסאפ במספר 0503106106, הזמין לשירותכם 24 שעות ביממה.

להלן לוח זמני השאטל:

כאן יש תמונה  לוחות זמנים ותחנות השאטל (pdf)

כאן יש תמונה  לוחות זמנים ותחנות השאטל (אקסל)

מכפר סבא להרצליה

** תחנות ההורדה מתוזמנות עם תחנות קוי החוף מהרצליה לתל אביב, לפרטים יש להיכנס לקישור: (קו 202)

קווי החוף הרצליה »

מהרצליה לכפר סבא