דבר ראש העיר רפי סער

דבר ראש העיר רפי סער

רפי סערתושבים יקרים,

כראש העיר של כפר סבא אני מאמין בדרך חדשה ששמה דגש על שקיפות, שירות וניהול עירוני תקין. הראייה הניהולית שלי מציבה את התושב במרכז. בעיני, אתם הלקוחות ואנחנו, כל עובדי העירייה צריכים להעניק לכם את השירות הטוב ביותר. על כן העירייה בראשותי תשפר את הדיאלוג עם התושב ותייעל את השירות הניתן לו.

מצוינות בכל תחומי העשייה הינה היעד שלי ולא אתפשר על פחות מכך.

מצוינות בחינוך, מצוינות בתרבות ופנאי, מצוינות בשירות לתושב, מצוינות בניהול מוניציפאלי ושיתוף ציבור ועוד.

הדרך שלפנינו ארוכה ובפנינו עומדים אתגרים רבים- אני מתחייב שאעשה הכל על מנת לקדם את העיר ולהביא לפיתוחה ושגשוגה.

באתר האינטרנט העירוני תוכלו לקבל מידע על כל מה שקורה בעירייה ובעיר שלנו. תוכלו לשלם חשבונות אונליין בלי לעמוד בתור, לבצע רישום לגני הילדים, לדווח למוקד העירוני על מפגעים ולהיות מעודכנים במגוון האירועים והפעילויות בסביבתכם הקרובה.  הקשר אתכם חשוב לי מאוד ואתם מוזמנים לפנות אליי עם הצעות ורעיונות לחידושים ושיפורים.

עירנו כפר סבא ניצבת כעת בפני עידן חדש של צמיחה, פיתוח ושגשוג ובפנינו אתגרים, משימות ויעדים חדשים.

יחד אתכם יצאנו לדרך חדשה!

שלכם,

רפי סער