#כפרסבאים למען כפרסבאים -קמפיין עירוני חדש לעידוד בעלי העסקים הקטנים והבינוניים בעיר

12/03/2020

באנר הקמפיין

עיריית כפר סבא יצאה היום בקמפיין עירוני חדש – לעידוד המסחר בקרב העסקים והקטנים בעיר.

מדובר בקמפיין שמטרתו לסייע לעסקים בעיר ולמנוע קשיים העלולים להיווצר עקב המצב בישראל, עם התפשטות נגיף הקורונה בארץ.

ראש העיר, רפי סער: "אנו נמצאים בתקופה מאתגרת ולא פשוטה. רבים מתושבות ותושבי המדינה נמצאים בבידוד וחלק מהעסקים נקלעים למשבר כלכלי. החלטנו לסייע לעסקים ולסוחרים בעיר, ולעודד את תושבות ותושבי כפר סבא להגיע אליהם וליהנות משירות מצוין ומיחס אישי. אני מקווה שנוכל כולנו לחזור בקרוב לשגרה, בשילוב כוחות ובהקפדה על הנחיות משרד הבריאות והגורמים האמונים על המאבק הארצי בהתפשטות נגיף הקורונה".

במסגרת הקמפיין, מפרסמת העירייה בדף הפייסבוק העירוני סרטונים קצרים, תחת ההאשטאג #כפרסבאיםלמעןכפרסבאים , בהם מציגים הסוחרים את עצמם ומזמינים את תושבות ותושבי העיר להגיע לבתי העסק.

יש לציין כי מדובר בקמפיין לקידום המסחר העירוני ללא כל עלות, וכי כל בעל עסק בעיר מוזמן ליצור קשר עם העירייה לצורך צילום סרטון.

בנוסף, בהנחיית ראש העיר הוחלט לדחות את הודעות התשלום עבור אגרות שילוט, שהיו נשלחות בחודשי פברואר-מרץ, עד לתחילת חודש מאי. זאת כצעד נוסף שמטרתו להקל על הסוחרים ובעלי העסקים בתקופה זו.