מעורבות חברתית ויזמות

מה חדש?

מעורבות חברתית ויזמות

בואו להתנדב!
אנחנו במרכז צעירים מאמינים כי קהילת הצעירים של כפר סבא היא הכוח שמניע את העיר וקובע איך העיר תראה בהמשך. אנחנו כאן כדי לתת לכם את הפלטפורמה ליזום, להשפיע ולייצר שינוי בסביבתכם.
אם אתם מחפשים התנדבות, חולמים לפתח ולהוציא לפועל מיזם חברתי, או מחפשים אירוע קהילתי לצעירים בעיר- אנחנו כאן למענכם.

OneDay Social Volunteering

OneDay או בעברית "יום אחד התנדבות חברתית" הוא ארגון ייחודי שנוסד כארגון בינלאומי, א-פוליטי,ללא כוונת רווח. Oneday מאפשר לצעירים בגילאי 18-40 להתנדב בפעילות קהילתית באופן שמתאים להם. הוא מתחשב בלוח הזמנים, ומשלב תוך כדי את הצרכים וההעדפות שלהם. בנוסף אנו שואפים לעזור לאנשים צעירים לפתח “קריירה חברתית” לצד הקריירה המסורתית שלהם בכוח העבודה. לכן בסוף כל פעילות אנו מקיימים מפגש חברתי שבו המשתתפים מכירים אחד את השני ובכך מרחיבים את המעגלים החברתיים שלהם. מפגשים אלה נעים בין ניגוב חומוס במסעדה מקומית, לשתיית משקאות בבר החדש, משחקי מטקות וקצת שמש על החוף או על הדשא בפרק.

כחלק מהשותפות של ארגון Oneday ומרכז צעירים בכפר סבא, אנו מציעים מגוון רחב של פעילויות, אשר יתרחשו אחת לחודש, המאפשרות לצעירים לתרום לקהילה ולהתנדב ללא התחייבות. הפעילויות כוללות סיוע לילדים, בעלי החיים, אנשים מבוגרים עם צרכי מיוחדים, משפחות נזקקות, אנחנו עושים אירועים בבתי תמחוי, פעילויות לטובת הסביבה, חידושים עירוניים ועוד …

עקבו אחר הפעילויות בפייסבוק שלנו!

הדור הבא- תכנית מנטורינג ליזמים

תכנית המנטורינג "הדור הבא" נועדה לקדם יזמים כפרסבאים בתחילת דרכם, ע"י חניכה וליווי של בעלי עסקים ותיקים מכפר סבא. בבסיס התכנית עומד ערך הקהילתיות.

מטרת התכנית:
ליווי וחניכה של יזמים מכפר סבא בתהליך פתיחת וביסוס העסק שלהם:

1. היזמים יקבלו כלים אופרטיביים לקידום העסק שלהן.
  2. המנטורים ילוו את היזמים ויעניקו להם מניסיונם באמצעות:
    • חניכה מקצועית- איתור פערים ומתן כלים ליזם/ת הצעיר/ה בתפעול העסק.
    • ינחו את  היזם/ת בבניית תכנית שנתית למיזם העסקי/חברתי.
  3. היזמים יציבו יעדים אופרטיביים ומדידים לעסק, ויעקבו אחר ביצועם.
  4. "קבוצת תמיכה" להתייעצות, סיוע הדדי ושיתופים בין היזמים, בליווי מקצועי.

שימו לב! מחזור ג' הסתיים. בקרוב תפתח ההרשמה למחזור ד'.

מועצת הכפר- תכנית מנהיגות ויזמות

תכנית המנהיגות והיזמות "מועצת הכפר" משמשת כפלטפורמה לעשייה חברתית משמעותית של צעירים וליצירת רשתות חברתיות וקהילתיות הפועלות למען שינוי סביבתי, כלכלי וחברתי תוך שילוב של עשייה והתנדבות למען הקהילה.

אז אם אתם צעירות וצעירים כפרסבאים בעלי נכונות ומוטיבציה להנהיג ולהוביל שינוי  בעיר, מקומכם איתנו! הצטרפו אלינו לתוכנית ייחודית הכוללת תכני מנהיגות, ניהול פרויקטים, יזמות חברתית ומעורבות אזרחית.

תנאי סף להשתתפות בתוכנית:
כפרסבאים בגילאי 22-35
התחייבות להתהליך מבחינת זמינות ונכונות
ראיון אישי

שימו לב! ההרשמה למחזור א' הסתיימה, בקרוב תפתח ההרשמה למחזור ב'.

תגלית שותפות כפר סבא- קולומבוס, אוהיו

חיילים.ות כפרסבאים התפקדו!
סטודנטים.ות מעיר השותפות של כפר סבא - קולומבוס אוהיו ,מגיעים אלינו במסגרת תכנית "תגלית" ואנחנו מזמינים אתכם להשתתף בחוויה יוצאת דופן שתכלול טיול ברחבי הארץ, ביקור חוויתי בכפר סבא ואירוח ארוחת ערב בבתי החיילים :)

*התכנית מיועדת לחיילים כפרסבאים בלבד!*