מנכ"ל העירייה

פקס: 09-7649389

כתובת מייל: itayt@ksaba.co.il

מטרות עיר:

• כפר סבא עיר קהילתית של ערבות הדדית וערכי כבוד האדם.

• כפר סבא עיר נגישה, מכילה ומשלבת את מגוון האוכלוסיות – בה כלל המרחבים נגישים למגוון האוכלוסיות ומספקת מענים מותאמים לייחודיות כל אדם, משפחה וקהילה.

• כפר סבא עיר מובילה חדשנות וטכנולוגיה - בכלל התחומים ובהלימה לחזית העשייה העדכנית הרלוונטית.

• כפר סבא עיר שיתופית - בה בעלי עניין שונים משתפים פעולה לקידום מטרותיהם לצד הטוב הציבורי ויוצרים אימפקט חברתי בעל ערך.

• כפר סבא עיר של חינוך, תרבות, ספורט ומדע – ומספקת מענים מגוונים, עדכניים ועשירים לכלל האוכלוסיות והגילאים.

• כפר סבא עיר נקייה ומקיימת - הפועלת בשילוב כל מערכותיה לשמירה על הסביבה ועל מיצוי יעיל של משאביה. עיר בה המרחבים מטופחים ושמורים לרווחת כלל התושבים.

• כפר סבא עיר המציעה איכות חיים, בריאות ובטחון לרווחת כלל תושביה ובאיה.

• עיריית כפר סבא מושתתת על הון אנושי מעולה ועל תרבות ארגונית שבליבה מצוינות ושירותיות ומטפחת את תהליכי העבודה, הלמידה וההתמקצעות.

• כפר סבא עיר איתנה ועצמאית בפיתוח משאביה  להבטחת שגשוג עירוני והגשמת מטרות העיר.

בעלי תפקידים בלשכת מנכ"ל:

בן צ'רטוף דאר,  ע. מנכ"ל

טלפון: 09-7649116