מכרז משולב 20/13 מנהל/ת לשכת מנכ"ל העירייה

מתח דרגות:  7 – 9+

המשרה מאוישת ע"י ממלאת מקום

תיאור התפקיד:
1. ניהול אדמיניסטרטיבי של לשכת המנכ"ל לרבות: ניהול יומן מורכב, מענה טלפוני, הכנת מצגות, דו"חות, כתיבת סיכומי דיון, ניהול מסמכים וטיפול בדואר
2. הובלת תחום בקרת מנכ"ל כולל:
• ביצוע  ובקרת מעקב אחר החלטות ובירורים עפ"י דרישת המנכ"ל
• פיקוח ובקרה אחר אירועי שירות של תושבים.
• עזרה ושיתוף בפרויקטים עפ"י הצורך

דרישות התפקיד:
ניסיון קודם מוכח בניהול לשכה/מזכירה בכירה - חובה.
שליטה מלאה באופיס
ניסיון קודם בניהול יומן - חובה.

השכלה:
תואר אקדמי

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות, יחסי אנוש טובים מאוד.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 16.6.2013 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

חדש שירות 106 גם בדיגיטלי