מכרז משולב 24/13 לתפקיד מנהל מרכז ספורט רמז

דרגת המשרה:  דירוג החינוך המשלים

כפיפות: מנהל מחלקת ספורט

תיאור התפקיד:
ניהול והפעלת אולמות ספורט, מגרשים חיצוניים וחוגי הספורט.

אחריות להכנת תוכנית הפעילויות הספורטיביות באולם כולל פעילויות של אגודות הספורט ויזמי הספורט השונים.

ניהול תקציב המרכז, טיפול בחוזים, גביה וביטוח מול אגודות הספורט , יזמים ומדריכים שיפעלו במרכז.

פרסום ושיווק המרכז.

אחריות לתקינות ובטיחות המתקנים על ציודם הכללי (כולל ציוד עזרה ראשונה) והנחיית המדריכים המשתמשים באולם לקיום כללי הבטיחות.

ארגון אירועי ספורט קהילתיים.

תיאום שימוש באולם לכל המשתמשים (כולל בית הספר).

יכולת ניהול, פיקוח, תיאום עם כל הגורמים הרלוונטיים להפעלת המתקן, כולל באירועים (כוחות הביטחון, הבטיחות, מד"א, כיבוי-אש, תקשורת ועוד).

דרישות המשרה:

השכלה:
  בעל תואר ראשון  בחינוך גופני.
-  ניסיון של 3 שנים לפחות בניהול מרכזי חוגי ספורט, אירועים ומפעלים

-  יכולת לעבודה בשעות לא שגרתיות כולל ימי ו'

-  ידע בהפעלת מחשב

כישורים אישיים:
יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה , רח' ויצמן 135, כפר-סבא  ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.11.2013 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר