מכרז משולב 42/13 - מנהל/ת גלריה 29, מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים
דלג על הודעות לתושב

הודעות לתושב

מכרז משולב 42/13 - מנהל/ת גלריה 29, מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים

תיאור תפקיד: מנהל גלריה 29 (מרכז מוסיקה ובילוי לנוער וצעירים)
היקף משרה:  75%, 27 ש"ש
דרגת המשרה: דירוג החינוך המשלים, דרגה תיקבע בהתאם להשכלת העובד
כפיפות: מנהלת מחלקת נוער קהילה וצעירים

תיאור התפקיד:
- ניהול וטיפול במכלול נושאים בקרב בני נוער וצעירים בתחום המוסיקלי ומקום הבילוי.
- איסוף וגיוס משאבים לטובת מרכז מוסיקה, תוך עבודת ממשקים פנימיים וחיצוניים ובאמצעים שונים ומגוונים, הכוללים איסוף מידע, יצירה והרחבה של תחום המוסיקה במרכז ומתן מענה לנוער וצעירים.
- בניה ותכנון תכניות פעילות שוטפות ואירועים מיוחדים לנוער וצעירים בתחום המוסיקה והבילוי  בהתאם לצרכים שאותרו.
- הכנת תכניות עבודה ותכנון תקציב שנתי להפעלת מרכז המוסיקה.
- מעקב ביצוע מול תכנון ותקציב.
- פרסום ושיווק הפעילות והשירותים המוצעים על ידי מרכז המוסיקה והבילוי.
- גיוס כוח האדם המקצועי והמנהלי להפעלת מרכז המוסיקה כולל מדריכים מוסיקליים ומדריכי נוער, בתיאום עם הגורמים המוסמכים ברשות המקומית ובהתאם להנחיותיהם.
- ניהול צוות עובדים, הנחייה מוסיקלית ומקצועית ופיקוח על עבודתם של המדריכים כולל מתן משוב והערכה.
- טיפוח הקשר של מרכז הנוער עם הורי החניכים, תושבי הקהילה, בתי הספר הקהילתיים ומוסדות חינוכיים וקהילתיים אחרים בעיר.
- השתתפות בצוותי היגוי קהילתיים ופועל לתפעל את השירותים השונים הפועלים למען הנוער והקהילה.
- אחריות על סדרי הגבייה והתשלומים בהתאם להנחיות הרשות המקומית.
- אחריות לתקינות המבנה, שלמותו ותחזוקתו.

דרישות התפקיד:

השכלה:

בוגר 12 שנות לימוד, עדיפות לבעלי תואר ראשון ו/או הכשרה מוסיקלית.

ניסיון מקצועי:

ניסיון מקצועי מוכח ומוצלח של 2 שנים לפחות בתחומים הבאים: ניהול פרויקטים, ניהול עובדים, שיווק, הדרכה מוסיקלית

כישורים אישיים:

גישת שירות גבוהה, יוזמה, הבנה ותפיסה, יכולת תכנון ותיאום, ראיה מערכתית, כולל ארגון ופיקוח, יכולת עבודה בלחץ, יכולת עבודה במספר פרויקטים במקביל, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול, קפדנות ודיוק בביצוע; יושר, אמינות ומהימנות אישית; סמכותיות;  יחסי אנוש טובים; כושר הבעה טוב בכתב ובע"פ, כושר ניהול משא ומתן, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום, לתכנן ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם ילדים, בני נוער והורים.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך  24.11.2013 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר