מכרז משולב 30/13 מנהל/ת כ"א בחינוך

דרגת המשרה: 8-10 בדירוג המינהלי / מח"ר
כפיפות העובד: מנהלת אגף משאבי אנוש והדרכה

תיאור התפקיד:

- טיפול בכ"א  עובדי מערכת החינוך, מורים בבתי ספר תיכוניים, גננות, וכן כ"א מינהלי.
- טיפול בקליטת ובפרישת עובדי מערכת החינוך וכן סיוע בקליטת ובפרישת עובדים מינהלים.
- טיפול ומעקב אחר תנאי העסקה של עובדי מערכת החינוך וכן סיוע במעקב אחר עובדים מינהלים.
- טיפול בהוראות לשכר בגין שינויים בשכר עובדים  כגון: ותק, היקפי משרות, העברות בין תפקידים, חל"ת וכו'
- טיפול בהיעדרויות עובדי מערכת החינוך- תאונות עבודה, חל"ד, מחלה, חופשה, מילואים.
- הפקת אישורי זכאויות – לאורך כל חיי העבודה.
- מתן מידע בנושאי שכר וזכויות עובדי מערכת החינוך – בירורים שוטפים בנושאי זכויות, מבנה שכר וכו'.

דרישות התפקיד:

השכלה:

תואר ראשון לפחות ממוסד אקדמי מוכר. עדיפות לבעלי תואר שני

ניסיון מקצועי:

ניסיון מוכח ומוצלח בניהול משאבי אנוש.
תינתן עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה בארגון ציבורי ובפרט בעבודה במערכת החינוך
יתרון לבעלי תעודת חשב שכר

כישורים אישיים:

אמינות ומהימנות אישית; יזמה; יחסי אנוש טובים מאוד, בעל גישה שירותית, קפדנות ודיוק בביצוע; הבנה ותפיסה; יכולת התבטאות טובה מאוד בכתב ובע"פ; יכולת ניהול מו"מ; כושר התמדה; נשיאה באחריות

שאלון להגשת מועמדות ניתן למצוא באתר של עיריית כפר-סבא או באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, טל' 09-7649112/4 ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.11.2013, בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר