מכרז משולב 28/13 לתפקיד מנהל/ת אגף מערכות מידע ומיחשוב

היקף משרה: 100%, 42.5 ש"ש
מתח דרגות: העסקה בחוזה אישי – בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור תפקיד:

- גיבוש מדיניות, תקציב ותוכניות תקופתיות, שנתיות ורב שנתיות לעבודת אגף המחשוב ברשות המקומית.
- אחריות לניהול מאגרי המידע בעירייה.
- ניהול כל מערך המחשוב ומערכות המידע ברשות המקומית.
- אחריות לקביעת נהלים, סטנדרטים והוראות מקצועיות לפיתוח, שדרוג ואחזקת מערכות מידע בעירייה.
- אחריות להדרכה ולהטמעה של מערכות המידע בקרב עובדי העירייה.
- ניהול מערך הרכש וההתקשרויות בנושאי מערכות מידע ומיחשוב.
- ניהול צוות עובדים.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- תואר אקדמי ראשון בתחום מדעי המחשב/ מערכות מידע/ הנדסת מחשבים או תעשייה וניהול.
- קורסים בתחום מתודולוגיות איכות ושירות – יתרון
- קורסים שונים בתחום ניהול מערכות מידע - יתרון

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוכח של 5 שנים לפחות בניהול יחידות מחשוב גדולות (לרבות ניהול צוות עובדים בתחום המחשוב)
- יתרון לבעלי ניסיון בניהול אגף מחשוב / מערכות מידע ברשות מקומית מעל 30,000 בתי אב
- ניסיון בניהול פרויקטים בתחום מחשוב או מערכות מידע בארגונים גדולים

כישורים אישיים:

אמינות ומהימנות אישית, יצירתיות וחדשנות, יוזמה ומעוף, קפדנות ודייקנות בביצוע,  כושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, יכולת קבלת החלטות ופתרון בעיות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת עבודה בצוות, יכולת ארגון ותכנון, פיקוח ובקרה, סמכותיות, נשיאה באחריות, קיום וטיפול יחסים בינאישיים, כושר ניהול מו"מ, יכולת ייצוג הרשות בפני גורמים חיצוניים, יכולת טיפול במספר נושאים בו זמנית.

דרישות תפקיד מיוחדות:
עבודה בשעות בלתי שגרתיות, ייצוגיות בפורומים מקצועיים, ידיעת שפות זרות (אנגלית ברמה גבוהה).

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך 5.1.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר