מכרז משולב 48/13 סמנכ"ל שירות וקהילה

כפיפות: מנכ"ל
מתח דרגות: שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
• בניית חזון עירוני בנושא קהילה ושירות, בדגש על עקרונות של שיתוף ציבור ונורמות שירות.
• אחריות על-אגפית למתן שירות לתושב במסגרת האגפים השונים
• איתור, מיפוי והצגת פתרונות ומתודולוגיה לבעיות וצרכים ארגוניים וניהוליים במנגנון העירוני בנושא קהילות ושירות או כל צורך אחר (כל צורך ארגוני-ניהולי במנגנון העירוני).
• תכנון, הנחייה וניהול תחום איכות השירות וטיובו לטובת תושבי העיר מתוך מדיניות של שירות עירוני.
• אחריות על בניית מסד הנתונים הנדרש ועל מערכות המחשוב הנדרשות לשרות לקוחות (CRM).
• ניהול פניות הציבור.
• ניהול ויישום מדיניות שיתוף ציבור בתהליכים ובהחלטות ברמה העירונית וכן ניהול הדיאלוג בפועל למול גורמים שונים בעיר – ועדי הורים, שכונות וכדומה.
• קידום פרויקטים קהילתיים ו/או עירוניים מיוחדים.
• אחריות על גיוס משאבים וכספים ממשרדי ממשלה וכן על ניהול מערך התרומות והממון מגורמים חוץ ממשלתיים.
• ניהול וטיפול קשרי חוץ לרבות אחריות על נושא ערי תאום.
• אחריות וטיפול בנושא עולים וקליטתם בעיר
• ניהול צוות עובדים
• תכנון וניהול  תקציב
• תכנון והובלת כל תחום חברתי, פיזי, ארגוני ואחר, שייקבע ע"י המנכ"ל

השכלה ודרישות התפקיד:
• בעל תואר אקדמי ממוסד אקדמי מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה.
• לימודי תעודה בניהול – יתרון.

כישורים מיוחדים רצויים:
• בעל ניסיון מוכח של 10 שנים לפחות בתפקידי ניהול בארגון ציבורי/פרטי/עירוני/עסקי בעל היקף עסקים משמעותי ובעל זיקה קהילתית / שירותית
• ניסיון בניהול, הנחייה והובלה של צוות עובדים.
• ידע בניהול תקציב.
• היכרות עם המערכת המוניציפלית – יתרון.

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי:

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 5.1.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
    עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.
  2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.
  3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.
  4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו