מכרז משולב 53/13 מנהל/ת מרכז קהילתי בית אברהם

הודעות לתושב

מכרז משולב 53/13 מנהל/ת מרכז קהילתי בית אברהם

תואר המשרה: מנהל/ת מרכז קהילתי

היקף משרה:  50% משרה, בשעות אחר הצהריים והערב ובוקר אחד בשבוע.

כפיפות: מנהלת המחלקה לנוער, צעירים וקהילה ומנהלת מדור בתי נוער וקהילה

דרגת המשרה: חינוך משלים, בהתאם להשכלה

תיאור התפקיד:

• איתור ובחינת צרכי הקהילה והכנת תוכנית עבודה שנתית בהתאם למדיניות הרשות המקומית ובשותפות עם נציגי הציבור והקהילה

• בניית תקציב שנתי למרכז הקהילתי וניהולו

• ייזום פרויקטים ואירועים וגיוס שותפים ומשאבים לביצועם

• פרסום ושיווק שירותי המרכז הקהילתי ופעולותיו

• קיום קשרים עם התושבים, פיתוח יחסי גומלין בקהילה, עידוד וטיפוח פעילים, מתנדבים.
• קיום קשרים עם גורמים שונים ברשות המקומית ובמשרד החינוך (מינהל חברה ונוער).

• אחריות על תחזוקת המרכז הקהילתי וטיפוח חזותו.

• ניהול צוות העובדים המקצועי והמנהלי של המרכז כולל הנחייה והדרכת הצוות.

דרישות התפקיד:
• השכלה: תואר ראשון באחד מהתחומים הבאים: חינוך בלתי פורמלי, חינוך, עבודה קהילתית, מדעי החברה.
• השתתפות בקורס הכוון למנהלי מרכזים קהילתיים, קורס למינהל ועבודה קהילתית.
ניסיון תעסוקתי:
5 שנות ניסיון בתחומים הבאים: הדרכה, ניהול, ארגון והפעלת פרויקטים במסגרות החינוך הבלתי פורמלי, הנחיית צוות, תכנון וניהול תקציב.
יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות.

כישורים אישיים: יכולת ארגון וניהול, יכולת תכנון ותקצוב, יכולת הפעלת צוות.
יכולת ליזום ולפתח פרויקטים חינוכיים וקהילתיים, יכולת לקיים תקשורת תקינה ושיתוף פעולה עם תושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים בקהילה. יכולת ביטוי בכתב ובעל פה.

כללי
1.שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 18.3.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו