מכרז משולב 57/13 מנהל/ת מרכז הנוער העירוני

כפיפות: מנהלת המחלקה לנוער, צעירים וקהילה ולמנהלת מדור הדרכה ומנהיגות צעירה
דרגת המשרה: חינוך משלים, בהתאם לתעודות השכלה

תיאור התפקיד:

1   ניהול מרכז הנוער העירוני וטיפול במכלול הנושאים הקשורים לנוער ולקהילה בתחום  האחריות של מרכז הנוער העירוני.

2.   איסוף וריכוז באמצעים שונים ומגוונים מידע עדכני על הנוער בעיר, "איתור צרכים" והכנת "פרופיל נוער וקהילה" כבסיס לתכנון הפעילות השנתית והרב שנתית.

3.   ייזום ותיכנון תוכניות פעילות שוטפות ואירועים מיוחדים לנוער ולקהילה בהתאם לצרכים שאותרו, וביצועם לאחר שאושרו על ידי הממונים עליו בעירייה.

4. הכנת תוכניות עבודה ותכנון תקציבי שנתי להפעלת מרכז הנוער העירוני, בהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים בעירייה. מעקב אחר הביצוע והערכתם מול התכנון.

5.   פרסום ושיווק הפעילות והשירותים המוצעים על ידי מרכז הנוער. עידוד יוזמות של בני נוער ומסגרות של "ניהול עצמי" ומנהיגות נוער כולל תנועות הנוער.

6.   מנחה ומלווה את מועצת הנוער העירונית. טיפוח בשיטות ובאמצעים מגוונים, את הקשר של בית הנוער עם הורי החניכים, עם תושבי הקהילה, עם בתי הספר הקהילתיים ועם מוסדות חינוכיים וקהילתיים.

7.   השתתפות בצוותי היגוי קהילתיים ותפעול השירותים השונים הפועלים למען הנוער והקהילה. שילוב מרכז הנוער בפעילות ובמפעלים עירוניים.

8.   אחראי להסדרי הגבייה והתשלומים בהתאם להנחיות העירייה.

9.   אחראי לתקינות המבנה, שלמותו ותחזוקתו.

10  פועל בשיתוף פעולה עם הממונים עליו ברשות ובהתאם להנחיותיהם, ועל פי
      מדיניות מינהל חברה ונוער במשרד החינוך.

דרישות התפקיד:

1. תואר ראשון בחינוך או במדעי החברה.

2. השתתפות בקורס הכוון למנהלי בתי נוער.

3.  3 שנות ניסיון בתחומים הבאים: הדרכה ישירה של בני נוער, עבודה חינוכית  במרכז קהילתי, ניהול, ארגון והפעלת פרויקטים חינוכיים במסגרות החינוך  הבלתי פורמאלי.

כישורים נוספים: יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום, להכין ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער והורים, יכולת לשיתוף פעולה עם תושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים, יכולת ניהול משא ומתן, יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, טל' 09-7649112/4 ולהחזירו לא יאוחר מתאריך  18.3.2014 , בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר