מכרז משולב 1/14 מנהל/ת אגף הכנסות

כפיפות: גזבר הרשות
מתח דרגות: שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
• אחריות על כל מערך המידע, החיוב, הגביה והאכיפה המשפטית והמנהלית .
• בקרה שוטפת על הכנסותיה העצמיות של העירייה בתחומים ובתחנות העבודה השונות הפזורות בעיר.
• ניהול כ- 30 עובדים וקשר עם המנהלים והעובדים בעירייה (כולל ניהול עובדי חברה חיצונית) אנשי שטח ופקחים.
• ניהול מו"מ עם נישומים פרטיים וארגונים מסחריים ותעשייתיים שונים.
• הבנה וידע בחקיקה ופסיקה במיסוי מוניציפאלי.
• הכנת צו המיסים של העירייה.
• קידום פעולות ויוזמות להעלאת הכנסות העירייה.
• איתור ואיסוף מידע ממקורות עירוניים ,ממשלתיים ואחרים, לצורך הכנת נתונים המלווים תהליכי בניית תקציב העירייה .
• בניית דוחות פעילות ומאזנים, ניתוח דוחות וכתיבת המלצות לצורך קבלת החלטות אסטרטגיות ותפעוליות.
• איתור כלים חדשניים טכנולוגים ואחרים לטובת שיפור השרות.

דרישות התפקיד:
השכלה:

• תואר ראשון בכלכלה /מנהל עסקים/משפטים/ חשבונאות/ בעל תעודת רואה חשבון בתוקף או תואר רלוונטי אחר.
• תואר שני במנהל עסקים / כלכלה/מנהל ציבורי – יתרון

ניסיון תעסוקתי:
• 5 שנות ניסיון לפחות בניהול מערכות גבייה
• 5 שנות ניסיון בניהול ארגון מעל 10 עובדים
• ידע וניסיון בבניית תקציב שנתי
• ידע וניסיון בעבודה עם מערכות מידע
• ידע בבניית דוחות פעילות ומאזנים ויכולת ניתוח.
• ניסיון בניהול מו"מ עם נישומים ומייצגים (עורכי דין, חברות ניהול וכו'), גופים עסקיים ומסחריים – יתרון
• הכרת מערכת המיסוי המוניציפאלית בנושאי שומה, גבייה ואכיפה - יתרון

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 23.3.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר  המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו