מכרז משולב 14/14 מזכיר/ת אגף החינוך

כפיפות:  מנהל אגף חינוך
מתח דרגות:  7 – 9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:
ניהול אדמיניסטרטיבי של מזכירות אגף החינוך לרבות:
ניהול יומן, מענה טלפוני, הכנת מצגות, דוחות, כתיבת סיכומי דיון,
טיפול בפניות של הורים, קבלת קהל.
עזרה בפרויקטים עפ"י הצורך.

דרישות התפקיד:
ניסיון מוצלח ומוכח כמזכירה בארגון, במוסד או ברשות מקומית במשך שנתיים לפחות
ניסיון קודם בתחום השירות - יתרון
היכרות עם מערכת החינוך - יתרון
שליטה מלאה באופיס ואקסל
שליטה בתוכנות מחשב נוספות - יתרון

השכלה:
12 שנות לימוד
תואר אקדמי במדעי החברה/ הרוח - יתרון

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, שירותיות, כושר ארגון וניהול משרד גדול המשרת לקוחות רבים. יכולת סנכרון ותאום בין עובדי האגף ולקוחותיו,  יכולת עבודה תחת לחץ, יחסי אנוש טובים מאוד .

כללי:

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.8.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר