מכרז משולב 15/14 מנהל/ת מחלקת ביטוחי הרשות המקומית

מכרז משולב 15/14 מנהל/ת מחלקת ביטוחי הרשות המקומית

תואר המשרה: מנהל/ת מחלקת  ביטוחי הרשות המקומית
כפיפות: גזבר העירייה
דירוג/דרגה: שכר בכירים (בכפוף לאישור משרד הפנים)
היקף משרה: 100% משרה

תיאור התפקיד:

- השתתפות בגיבוש מדיניות הביטוח לנכסי הרשות המקומית בהתאם ליעדים כגון חיסכון בפרמיות וכד'.

- מתן תשובות לפונים בנושאי תביעות ודרישות ביטוח.

- הכנת מפרט דרישות ביטוח לנכסים וציוד של הרשות המקומית, והתקשרות עם חברות ביטוח המציעות את הפוליסות התואמות דרישות אלה בעלות הנמוכה ביותר.

- טיפול ומעקב אחר דרישות לפיצוי ביטוחי.

- הגשת תביעות לחברות ביטוח בגין נזק/ גניבה/ פריצה של נכסים/ ציוד של הרשות המקומית.

- סילוק תביעות ביטוח בבקשות שיקבעו ע"י גזבר העירייה.

- ניהול מערך תביעות נזיקין של צידי ג', אזרחים, עובדים ואחרים לפיצויי כספי מהעירייה או מהחברה המבטחת של העירייה בתחום חבויות, רכוש וצי רכב עירוני, בתיאום כל הגורמים פנים וחוץ עירוניים רלוונטיים ובהתאם לנהלים עירוניים, מדיניות העירייה והנחיות הממונה.

- ייצוג הרשות המקומית במו"מ עם החברות ומעקב אחר קבלת תשלומים, המגיעים לרשות המקומית מחברות הביטוח.

דרישות התפקיד:

השכלה: תואר אקדמאי במשפטים/ כלכלה/ חשבונאות/ מנהל עסקים.

ניסיון מקצועי: ניסיון מקצועי של שנתיים לפחות מוכח ומוצלח כשמאי או כעו"ד של חברת ביטוח או כממונה על ביטוחים ברשות מקומית אחרת או במוסד ציבורי.
 ניסיון כמסלק תביעות בחברת ביטוח/סוכנות ביטוח-יתרון.

דרישות מיוחדות: ידע בנושאי ביטוחי/ שמאות, רצוי בתחום השלטון המקומי.
ניהול מערך תביעת נזיקין של אזרחים, עובדים, וסוחרים.

כישורים אישיים:

קפדנות ודייקנות בביצוע, יכולת תיאום ופיקוח, נשיאה באחריות, כושר התבטאות בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 17.8.2014 בשעה 12:00, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר