מכרז משולב 32/14 סמנכ"ל הנדסה ואיכות הסביבה

מתח דרגות: שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
• שותפות לגיבוש המדיניות העירונית על כלל יחידותיה ויישומה
• שותפות לגיבוש תכניות עבודה שנתיות ורב שנתיות למימוש המדיניות העירונית ובפרט ביחידות ההנדסה ואיכות סביבה
• אחריות על אגפית על ניהול אגף ההנדסה לרבות:
-    אחריות לגיבוש ויישום תכניות המתאר העירוניות על פי מדיניות העירייה.
- אחריות לגיבוש תקציב שנתי וניהולו
- אחריות כוללת על ניהול נכסי העירייה, רישוי, פיקוח, חשמל, עבודות ציבוריות, תחזוקת מבנים ופרויקטים הנדסיים שונים.
- פיתוח אזורי התעשייה, המסחר והתעסוקה העירוניים.
• אחריות על-אגפית על ניהול אגף איכות הסביבה לרבות:
-   אחריות ליישום המדיניות העירונית בנושאי איכות הסביבה.
- אחריות לגיבוש תקציב שנתי וניהולו
- אחריות כוללת על תחום איכות הסביבה, שיפור פני העיר ורווחת התושבים.
- אחריות לניהול השוטף של מערך התברואה, המיחזור, הווטרינריה, ההדברה, הגינון וחזות העיר.
• קידום פרויקטים עירוניים מיוחדים
• תכנון והובלת כל תחום הנדסי, ארגוני ואחר, כפי שייקבע ע"י המנכ"ל.

דרישות התפקיד:
השכלה:
• בעל/ת תואר אקדמי ממוסד אקדמי מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
• תואר שני – יתרון. עדיפות לאחד מהתחומים הבאים: הנדסה/ מינהל עסקים/ איכות הסביבה.

ניסיון תעסוקתי:
• בעל ניסיון מוכח של 7 שנים לפחות בתפקידי ניהול בארגון ציבורי/ פרטי/ עירוני/ עסקי בעל היקף עסקי משמעותי.
• ניסיון בניהול, הנחייה והובלה של צוות עובדים
• ניסיון וידע בניהול תקציבים במערכות גדולות
• ניסיון בעבודה במערכת מוניציפלית - יתרון

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי:
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 28.12.2014 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו