מכרז משולב 31/14 לתפקיד עו"ס לחוק הנוער

דירוג: עו"ס
היקף משרה: 80% משרה

תיאור התפקיד:

התערבות במשפחות לאור החוקים השונים או בתוקפם, במטרה להגן על קטינים ולהבטיח את שלומם והתפתחותם התקינה.
עבודה בשעות לא שגרתיות

דרישות התפקיד:

- השכלה: B.A בעבודה סוציאלית, עדיפות לבעלי  תוארM.A .

- ניסיון מקצועי: ניסיון של 3 שנים לפחות בעבודה סוציאלית
- רצוי ניסיון בעבודה במחלקה לשירותים חברתיים, עם ילדים, נוער והורים
- יכולת עבודה מערכתית ועם צוות רב מקצועי
- רצוי מינוי בתוקף

כישורים אישיים:
יכולת יצירת קשר עם אוכלוסיות מגוונות גם במצבים של התנגדות, קפדנות ודייקנות  בביצוע, אמינות ומהימנות אישית, יכולת תכנון וארגון, הפעלת סמכויות מקצועיות, כושר ביטוי וניסוח, כושר למידה גבוה, יחסי אנוש טובים, כושר טיפול במספר נושאים במקביל.

כללי:

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 11.1.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו

ראש העיר