מכרז משולב 5/15 מהנדס/ת העיר

כפיפות: סמנכ"ל הנדסה ואיכות הסביבה
מתח דרגות: שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
• גיבוש המדיניות ההנדסית של הרשות וניהול העבודה התכנונית להשגת שיפור איכות החיים של תושבי העיר והשוהים בתחומה.
• תרגום מדיניות ראש הרשות לתוכנית רב שנתית והכנת תכניות אב בתחומים הנדסיים שונים.
• אחריות לניהול נכסי העירייה.
• אחריות על בניית התקציב האגפי וניהולו
• אחריות כוללת להכנת תכנית עבודה שנתית הכוללת פעילויות אגף ההנדסה לרבות הכנת תכניות פתוח, הכנת פרוגראמות ותכניות מתאר מפורטות , הקמת תשתיות והרחבתן, תכנון לטווח ארוך, טיפול בשינוי ייעודי קרקע ותכנון הפקעות לשטחי ציבור.
• אחריות לתחומי רישוי בנייה, לרבות אחריות להוצאת היתרי בניה, טופסי 4 ותעודות גמר בניה בעיר בהתאם לחוקים, תקנות ונוהלי עיריית כפר סבא.
• אחריות לאכיפת חוק התכנון והבניה ומעקב אחר הבניה ברשות לאיתור חריגות בניה.
• אחריות-על בנושא איתור מבנים מסוכנים, קביעת מצב יציבותם ואישור הפעילות המתבקשת כתוצאה מקביעת מבנה כמסוכן.
• קבלת קהל: יזמים, תושבים ואנשי מקצוע בתחום הבנייה.

דרישות התפקיד:

השכלה:

• תואר אקדמי בהנדסה אזרחית או אדריכלות, שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ, וכן רשום תקף בפנקס המהנדסים והאדריכלים
• רישום תקף בפנקס המהנדסים והאדריכלים, לפי חוק המהנדסים והאדריכלים תשי"ח-1958 (סעיף 4(1) לחוק הרשויות המקומיות (מהנדס רשות מקומית).
• השתלמויות בחוקי התכנון והבנייה, במינהל ציבורי, בשלטון מקומי - יתרון

ניסיון תעסוקתי:
• ניסיון מקצועי של 5 שנים לפחות בעבודה בתחום התכנון והבנייה ברשות מקומית
• ניסיון בהנדסה עירונית - יתרון
• ידיעת חוק התכנון והבניה תיקוניו ותקנותיו.
• ניסיון מוכח בניהול צוות עובדים טכני ומנהלי.

דרישות נוספות:
1. שפות: ידיעת השפה העברית על בוריה ויכולת ביטוי בכתב ובע"פ.
2. ידע רב בהפעלת תוכנת אופיס, אקסל.
ידע ב- GIS ובמערכת קומפלוט – יתרון

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 12.4.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו