מכרז משולב 7/15 לתפקיד עו"ס קהילתית לפרויקט גן יחדיו
דלג על הודעות לתושב

הודעות לתושב

מכרז משולב 7/15 לתפקיד עו"ס קהילתית לפרויקט גן יחדיו

תואר המשרה: עו"ס קהילתית להובלת פעילות בגן יחדיו ואנשים עם מוגבלויות.
דירוג: עו"ס קהילתית
דרגת המשרה: עפ"י המקובל
היקף משרה: 50% משרה
• משך הפרויקט שנה עם אופציה להארכה

תיאור התפקיד:

עו"ס קהילתית שתוביל פעילות בגן יחדיו ובמסגרות בעיר למען ילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים. פעילות בשיתוף עם אגף החינוך, מחלקת נוער קהילה וצעירים, מתנדבים וארגוני מתנדבים. הפעילות אמורה להעשיר את הפנאי של אנשים עם צרכים מיוחדים, להעלות מודעות לצרכיהם ושילובם בקהילה בכל סוגי הפעילויות הקיימות ,לרווחתם ולרווחת בני משפחתם והקהילה כולה.

דרישות התפקיד:
 - השכלה: B.A  בעבודה סוציאלית

ניסיון מקצועי:
ניסיון בעבודה קהילתית , פתוח מענים ופעילויות עם ולמען אנשים עם מוגבלויות רצוי ניסיון עם ילדים עם צרכים מיוחדים.

כישורים אישיים:

יכולת ארגונית טובה, הפעלת יוזמה ויצירתיות, יכולת תיאום, הובלת פעילות מקצועית בשותפות עם גורמים שונים, יכולת הובלת תהליכים, ראיה אסטרטגית.
זיקה לתחום אנשים עם מוגבלויות ויכולת יצירת קשר מקדם עם אוכלוסיות אלה, בני משפחתם ושירותים למענם.
עבודה באופן מתוכנן, מאורגן ויעיל, יכולת טובה ביצירת שותפויות תקשורת בינאישית ויחסי אנוש טובים.

כללי:

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135 בניין 7, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 12.4.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר