מכרז משולב 8/15 לתפקיד עו"ס קהילתית מתכללת למניעת אלימות בקרב נערות

דרגת המשרה: עפ"י המקובל
היקף משרה: 50% משרה

תיאור התפקיד:

עו"ס קהילתית מתכללת באגף הרווחה לפיתוח פעילויות ומענים בשותפות ומקרב המערכות העירוניות הקיימות עבור אוכלוסיית הנערות בעיר.

דרישות התפקיד:

השכלה: B.A בעבודה סוציאלית

ניסיון מקצועי:
ניסיון בעבודה קהילתית, רצוי בתחום נוער וצעירים כולל ניהול ופתוח פרויקטים.

כישורים אישיים:

יכולת מנהיגות, יכולת ארגונית טובה, הפעלת יוזמה ויצירתיות, יכולת תיאום, גישור וריכוז עבודה מקצועית בשותפות עם גורמים שונים, יכולת הובלת תהליכים, ראיה אסטרטגית.
זיקה לתחום נוער וצעירים ויכולת יצירת קשר מקדם עם אוכלוסיות מגוונות מתחום זה.
עבודה בצוות רב מקצועי באופן מתוכנן , מאורגן ויעיל, יכולת טובה לכתיבה מקצועית, תקשורת בינאישית ויחסי אנוש טובים.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, טל' 09-7649112/4 ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 10.5.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר