מכרז משולב 2/15 לתפקיד מנהל/ת תחום התחדשות עירונית בעיריית כפר-סבא

כפיפות:  אדריכלית העיר
מתח דרגות: חוזה מהנדסים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:

• אחריות על מכלול הפעילויות התכנוניות של העיר בתחום התחדשות עירונית לרבות תמ"א 38, פינוי בינוי, עיבוי וכדומה.
• מנהל/ת ומנחה צוות עובדים מקצועי במציאת פתרונות איכותיים בנושא התחדשות עירונית – תמ"א 38 ופינוי בינוי.
• אחראי/ת על ייזום וביצוע מטלות בהתאם להנחיות אדריכלית ומהנדס העיר.
• ליווי וקידום תכניות בנין עיר בנושא התחדשות עירונית בכל הרמות.
• ליווי וקידום תכניות מול משרדי ממשלה וועדות תכנון.
• קבלת קהל וטיפול בפניות המגיעות בהתאם להנחיית אדריכלית ומהנדס העיר.

דרישות תפקיד:
השכלה:
• תואר ראשון באדריכלות (אדריכל רשוי)/הנדסאי אדריכלות.

נסיון:
• ניסיון בתחום תכנון ובינוי ערים ותהליכי התחדשות עירונית של שלוש שנים לפחות.
• ניסיון מוכח של הובלת פרויקטים בתחום תמ"א 38 ופינוי בינוי משלב התכנון.
• ידע וניסיון בהליכים סטטוטוריים, היכרות עם חוק תכנון ובניה.
• ניסיון עבודה בוועדה מול גופי תכנון.

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, יכולת עבודה על מספר פרויקטים במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי:
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 31.5.2015, בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.   הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.   עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו