מכרז משולב 26/15 מנהל/ת מרכז שירות ומידע - אגף תרבות ונוער

מתח דרגות: 37-39 בדירוג המח"ר

תיאור התפקיד:

- אחריות ניהולית לפעילות המתבצעת במוקד כולל גיוס, הכשרה וניהול עובדי המוקד
- הגדרת תהליכי עבודה, יעדים ונהלים כולל תכנית עבודה שנתית ויישומה בקרב עובדי המוקד
- הגדרת תהליכי בקרה ואחריות לביצועם
- קידום ושיפור תהליכי העבודה לעמידה ביעדים כפי שהוגדרו בתוכנית עבודה שנתית
- מתן מענה באירועים חריגים ומורכבים

דרישות תפקיד:

השכלה:
- תואר ראשון לפחות באחד מבין התחומים הבאים , בתקשורת, שיווק, מדעי החברה, או מנהל עסקים .

ניסיון:
- ניסיון של שנה לפחות בעבודה במרכזי שירות בסקטור הפרטי או הציבורי
- עדיפות תינתן לבעלי ניסיון ניהולי בתחום השירות

כישורים אישיים

אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף, יכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, יכולת עבודה על מספר פרויקטים במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 25.10.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו