מכרז משולב 35/15 לתפקיד פרוייקטור/ית קהילתית מדרום אמריקה

היקף משרה: 50% משרה - 21.75 ש"ש

תיאור התפקיד:
- גורם המלווה ומשמש כאיש קשר עם העולים
- איתור צרכי העולים, ריכוז בניית תוכנית טיפולית של כל משפחה ושל הקבוצה, ביצוע התוכנית.
- שימוש איש קשר של העולים עם רשויות הקליטה, לרבות הצגת בקשותיהם בפני הגופים וליווים במגעם עם המוסדות והארגונים השונים.
- קשר רציף עם כל גורמי הקליטה ושמירה על קשר מיילים עם המשפחות המעוניינות להצטרף לתוכנית.
- קשר רציף עם רכזי השליחים בסוכנות היהודים ונציגי עידוד העליה במשרד הקליטה לצורך קבלת מידע על משפחות המבקשות להצטרף לתוכנית.
- ריכוז התוכנית, גילוי יוזמה ויצירתיות במצבים משתנים בלוחות זמנים קצרים.

דרישות התפקיד:

השכלה:

12 שנות לימוד, עדיפות לבעלי תואר ראשון
ספרדית - שפת אם   (יתרון לשפות נוספות)

ניסיון מקצועי: נדרש ניסיון בטיפול באוכלוסיית עולים

כישורים אישיים:  יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם ילדים, יכולת לשתף פעולה עם בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 25.10.2015 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
ראש העיר