מכרז משולב 2/16 - מנהל/ת בי"ס דמוקרטי

כפיפות: מנהל אגף החינוך
מתח דרגות: דירוג עובדי הוראה

דרישות התפקיד:
- עמידה בדרישות משרד החינוך לניהול בית-ספר על יסודי על פי חוזר מנכ"ל עב/8 (ב) מאפריל 2012 של משרד החינוך.
- ניסיון הוראה בפועל של 5 שנים לפחות בארץ בחינוך העל-יסודי.
- רישיון הוראה קבוע
- הכשרה לניהול בית ספר.
- המנהל שייבחר יתאים לרוח בית הספר כמוסד חינוך דמוקרטי, ותינתן עדיפות לבעלי הכשרה ו/או ניסיון בתחום.

השכלה:
תואר אקדמי שני ממוסד מוכר להשכלה גבוהה.

כישורים מיוחדים רצויים:
- מנהיגות חינוכית ופדגוגית
- ניסיון בניהול
- מיומנות בניהול צוות הוראה ומינהל
- ניסיון בתקשוב ובלמידה מקוונת
- ניסיון ביזמות חינוכית
- יכולת מוכחת בקיום קשרי עבודה מעולים עם כל השותפים.

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות, יחסי אנוש טובים.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 14.2.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו

ראש העיר