מכרז משולב 6/16 מנהל/ת מערך החינוך לגיל הרך

כפיפות:  מנהל אגף החינוך /סגנית מנהל האגף

מתח דרגות: דירוג מנהלי מחלקות חינוך / חוזה בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
1. ניהול כלל מערך החינוך לגיל הרך הכולל ניהול מאות עובדים, ניהול תקציב והובלת מערך גני הילדים בדגש על תחום היול"א בעיר.

2. אחראי/ת לגיבוש  המדיניות בתחום גני ילדים, לרבות מענה פדגוגי וחברתי, והטמעתה בשיתוף משרד החינוך ואגף החינוך.
3. אחראי/ת על גיבוש וניהול תוכנית עבודה שנתית מקושרת תקציב למחלקת גני ילדים בהלימה עם מדיניות אגף החינוך ומשרד החינוך.

4. ניהול ההון האנושי במערך גני ילדים וגני היול"א, כולל: גיוס, מיון, שיבוץ צוותים קבועים (סייעות וגננות), שיבוץ ממלאי מקום על פי צורך יומיומי וביצוע מעקב ובקרה של נוכחות בתיאום עם אגף משאבי אנוש.
5. היערכות לפתיחת גני היול"א בחגים ובחופשות כולל שיבוץ צוותים קבועים וניהול מערך מילוי מקום על פי צורך יומיומי שוטף.
6. אחריות לייזום השתלמויות לפיתוח הצוות המקצועי בגני הילדים
7. אחראי/ת לביצוע פריסה של גני ילדים ביישוב בהתאם לנתונים על תנודות במגורים של האוכלוסייה ועל סמך ריבוי טבעי צפוי, זיהוי הנחיצות להקמת גן ילדים חדש, גיבוש תוכנית והגשתה לאישור.

8. אחריות לניהול הרכש והתחזוקה בגני הילדים בשיתוף עם המחלקות הרלוונטיות בעירייה.

9. אחראי/ת לגיבושה ולהפעלתה של תכנית לרישום ילדים לגנים ולשיבוצם עפ"י אזור המגורים.

דרישות התפקיד:
השכלה:
− בעל/ת תואר אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
− בעל/ת תעודת הוראה
− תינתן עדיפות לבעלי תואר שני
* המנהל/ת יחויב/ תחויב לסיים בהצלחה קורס להדרכת מנהלי מחלקות החינוך לא  יאוחר משלוש שנים מתחילת מינויו.

ניסיון מקצועי :
- ניסיון של 5 שנים לפחות בתחום החינוך הקדם יסודי
- ניסיון ניהולי של 5 עובדים או יותר במשך 3 שנים לפחות
- עדיפות לבעלי ניסון ניהולי בגוף עירוני

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות, יחסי אנוש טובים.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך  28.2.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
    ראש העיר