מכרז משולב 18/16 מנהל/ת מחלקת שירותים חברתיים מרכז

היקף משרה:    100% משרה
דרגת משרה: ה- ג בדירוג העו"ס
תיאור התפקיד:
• אחריות  על מתן השרות ע"י צוות המחלקה לפונים והאוכלוסיה באזור.
• שותף/ה בקביעת מדיניות הרווחה ותוכנית העבודה הנקבעת על פי מדיניות משרד הרווחה והשירותים החברתיים.
• אחריות  למתן הדרכה מקצועית וניהולית לעובדים הסוציאליים בצוות המחלקה.
• אחריות  לעבודתם הסדירה של העובדים בצוות לרבות כל הנחייה מקצועית רלוונטית.
• הנחית   צוות העובדים הסוציאליים בקביעת אוכלוסיות היעד, סדר עדיפות בטיפול בפונים, מטרות מקצועיות, דרכי התערבות והערכתם בהתאם.
אחת לשנה).
• אחריות על פיתוח וקידום אישי- מקצועי של כל העובדים בצוות בתאום עם מנהל הרווחה  תוך התאמה לצרכי אוכלוסיית היעד.
• ייזם פעולות לפיתוח וקידום השירותים האישיים והקהילתיים לאוכלוסייה שבאזור אחריותו.
• אחריות לתכנון התקציב של המחלקה, להקצאתו לאחר אישורו ולפיקוח על ביצועו התקין.

דרישות התפקיד:

השכלה :
- B.A  בעבודה סוציאלית, יתרון לתואר שני בעבודה סוציאלית
- בוגר קורס מדריכים/ ראשי צוותי או סיום מ.א. במגמת הדרכה מוכרת באוניברסיטת וקיבל מהמשרד תעודת מדריך מוסמך
- *מועמד שאינו עונה לדרישה זאת, יהיה עליו להתחייב לצאת לקורס מדריכים/ ראשי צוותים המוכר על ידי משרד הרווחה והשרותים החברתיים.
- רישום בפנקס העובדים הסוציאליים

ניסיון מקצועי:
ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות כעו"ס במחלקה לש"ח.
ניסיון מוכח של 5 שנים לפחות בניהול צוות עובדים והדרכה

כישורים אישיים
יכולת ארגון ותכנון, כושר בניהול  עובדים והנעתם, עבודה בצוות, יכולת תיאום ופיקוח,
נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות, עבודה בתנאי לחץ. יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, טיפול בו זמנית במספר נושאים, התמדה ויכולת פתרון בעיות.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, ניתן למצוא באתר האינטרנט של העירייה www.kfar-saba.muni.il ולהגישו בצירוף קורות חיים מודפסים, תעודות ומסמכים רלוונטים והמלצות, , רח' ויצמן 135, כפר- סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 1.5.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר