עיריית כפר סבא מנגישה 11 כיתות שמע

עיריית כפר סבא מנגישה 11 כיתות שמע

בבתי ספר ברחבי העיר, במטרה להעניק מענה הולם לתלמידים בעלי מגבלת ליקוי שמיעה.
7/11/2013
עלותו הכוללת של הפרויקט מעל ל-330,000 ₪ .
עיריית כפר סבא והמחלקה לתחזוקת מבנים בעירייה החלה בפרויקט מקיף להנגשת 11 כיתת שמע חדשות בבתי ספר ברחבי העיר במטרה להעניק מענה הולם לתלמידים בעלי מגבלת ליקוי שמיעה. עלותו הכוללת של הפרויקט מעל ל- 330,000 ₪. העבודות להנגשת הכיתות יחלו בשבועות הקרובים, כשהצפי לסיום העבודות הינו לקראת חנוכה. את הפרויקט מלווה קלינאית תקשורת, שנותנת חוות דעת מקצועית עבור כל תלמיד במטרה להתאים את האביזרים בכיתה לצרכים הספציפיים של התלמיד בעל המוגבלות.
במסגרת הפרויקט תבצע העירייה הנגשה של 11 כיתות שמע בבתי הספר- בר לבף הדמוקרטי, הרצוג, כצנלסון, בן גוריון, שז"ר, שרת, אוסישקין ובר אילן. בחלק מבתי הספר תותקן יותר מכיתת שמע אחת.
בין השאר יכלול השיפוץ: הכנסת מערכת הגברה, התקנת תקרה אקוסטית, החלפת תאורה, החלפת מזגן לשקט במיוחד, הרכבת פקקים לכיסאות ושולחנות למניעת רעש, החלפת ריצפה לפי וי סי, התקנת וילונות מיוחדים, במידת הצורך החלפת חלונות והחלפת דלת. בכל כיתת שמע מוחלף המזגן למזגן שקט ובמידת הצורה מותקנת מערכת הגברה מותאמת לילדים בעלי לקות שמיעה.