כל כפר-סבא דגלים, דגלים

כל כפר-סבא דגלים, דגלים

אלפי מטרים של שרשראות צבעוניות, ומאות דגלי ישראל ודגלי כפר סבא נתלו בימים אלה ברחבי העיר.
7/04/2014
כל כפר-סבא דגלים, דגלים (הגדל תמונה)
  • השנה קושטו גם כל הכניסות לשכונות בעיר בדגלים ושרשראות לקראת החג בזכות יוזמה משותפת של ראש העיר יהודה בן חמו וחבר המועצה אורן כהן.

המשפט "כל הארץ דגלים, דגלים..." מקבל השנה משמעות רחבה יותר  בעיר כפר סבא בזכות יוזמה משותפת של ראש העיר יהודה בן חמו וחבר המועצה אורן כהן. במסגרת היוזמה החדשה יקושטו כל הכניסות לשכונות בעיר בדגלים וקישוטים, שישרו אווירה צבעונית של חג בכל העיר.  עד לשנה זו נהוג היה לקשט בדגלים רק את הרחובות הראשיים בעיר וכעת יקושטו גם כל הכניסות לשכונות כדי שכל תושבי העיר יוכלו ליהנות מאווירת חג.  היוזמה המשותפת יצאה כבר לדרך ובימים האחרונים עמלו אנשי המחלקה לעבודות ציבוריות בניהולו של זהר מדמון על תליית הדגלים והשרשראות הצבעוניות ברחבי העיר.  מדובר באלפי מטרים של שרשראות צבעוניות, ומאות דגלי ישראל ודגלי כפר סבא שנתלו ברחובות. במהלך השבוע הקרוב יושלם הפרויקט כולו לרווחת התושבים. חשוב להדגיש כי עובדי המחלקה עובדים גם בשעות הלילה המאוחרות על מנת שלא לגרום לפקקים ברחובות הראשים בשעות הבוקר.
ראש העיר יהודה בן חמו אמר כי, "החגים הבאים עלינו לטובה הם סיבה נהדרת לקשט את עירנו כפר סבא ולהשרות על כולם אווירה של חג. אני שמח כי השנה קיבלנו החלטה לקשט גם את הכניסות לשכונות בעיר כדי שכולם יחושו שהם חלק בלתי נפרד מהעיר ומהחגיגות. בהזדמנות זו אני מבקש לבשר לתושבים כי השנה נחגוג את חגיגות יום העצמאות בקונצפט חדש במרכז העיר וכולם מוזמנים להגיע ולחגוג יחד".
אורן כהן המשנה לראש העיר ויו"ר ועדת השכונות העירונית, " אני רואה חשיבות ענקית וסמליות גדולה בקישוט השכונות בעיר והבאת הגאווה ושמחת החג ביום העצמאות הקרוב "עד הבית". השכונות הם חלק בלתי נפרד מהעיר ומההוויה שלה. ועדת השכונות שאני עומד בראשה נועדה לפעול למען תושבי השכונות בכל התחומים של עשיית הראשות".