עיריית כפר סבא ותושבי העיר מחבקים את תושבי הדרום

עיריית כפר סבא ותושבי העיר מחבקים את תושבי הדרום

ראש העיר יהודה בן חמו הקים מטה פעולה לסיוע לתושבי הדרום.
8/07/2014

בנוסף הורה ראש העיר לדחות את כנס המנהלים העירוני שהיה עתיד להתקיים השבוע על מנת לאפשר לגורמי העירייה להתארגן בכל הקשור לסיוע לתושבי הדרום.
לאחר התגברות הירי מעזה והרחבת המבצע "צוק איתן" של צה"ל. עשרות תושבים מהדרום מחפשים מקום לנוח מעט מאיומי המלחמה.
ראש העיר יהודה בן חמו החליט להקים מטה פעולה מיוחד שמטרתו לקלוט לאזורנו תושבים המבקשים להתאוורר מספר ימים מהמראות ומהתחושות הקשות. זאת על מנת להקל על אותם תושבים בהתמודדותם מול המציאות הבלתי נסבלת.
בישיבת חירום שהתכנסה היום השתתפו, אשל ארמוני מנכ"ל העירייה, רון קוגמן סמנכ"ל שירות וקהילה, פיקוד העורף- צפריר בן זאב אל"מ במיל- נציג פיקוד העורף, נציגי ארגוני המתנדבים- צבי ימי, אתי מאיר, ישראל נוחם, אילנה גולדמן וחבר המועצה מתי פז, אורי טל- ממונה חירום, מנהל אגף החינוך דב רקוביץ וסגניתו אביטל פס, מנהלת אגף הרווחה ענת נסקי, מנהלת מחלקת נוער שירה כץ, קב"ט העירייה חזי ניר, מנהלת כ"א אשרת גני גונן. הוחלט כי המטה יתאם בין התושבים, יעניק סיוע בכל השירותים הנדרשים, חינוך, רווחה, קהילה,מזון, הלנה ונבדקו כל המשמעויות.
על פי הנחיות פיקוד העורף, שגרת החיים בכפר סבא נשמרת. כל האירועים העירוניים לרבות הפעילויות בגני הילדים ובקייטנות הקיץ יתקיימו כסדרם.

ראש העיר יהודה בן חמו ששיגר אמש מכתבי תמיכה ועידוד לראשי רשויות הדרום אמר כי :"בשעה ביטחונית קשה זו, שבה תושבי אזור הדרום והשפלה חיים תחת איום טרור, אנו, בעיר כפר סבא, מביעים את תמיכתנו וגאוותנו בתושבים, הניצבים איתנים בחזית התקיפה. אני קורא לתושבים המעוניינים ויכולים לסייע בקליטת התושבים בביתם לפנות למוקד המטה במספר 106".