תוקם גינת כלבים חדשה בפארק העירוני

מה חדש?

תוקם גינת כלבים חדשה בפארק העירוני

8/07/2014
תוקם גינת כלבים חדשה בפארק העירוני (הגדל תמונה)

ראש העיר כפר סבא יהודה בן חמו הורה להקים גינת כלבים נוספת בחורשת האקליפטוס הסמוכה לשער הכניסה לפארק מחניון האצטדיון העירוני. השטח הנבחר יהיה בגודל של 800 מ"ר לערך ויכלול- גידור אזור הגינה, הקמת שני שערים, הכשרת שטח הגינה והתאמתה לשימוש כלבים ובעליהם, התקנת ספסלים, התקנת מתקני משחק לכלבים ומתקני שקי- קקי, ברזיות לכלבים וכו'.
גינה זו, התשיעית במספר תצטרף ל- 8 גינות כלבים וותיקות, הקיימות במתחמים שונים ברחבי העיר כפר סבא. גינות הכלבים הקיימות כיום ממוקמות-  ברחוב המפלס, גן סביוני הכפר ברחוב משה סנה, גן יקשטט ברחוב שיבת ציון, גן החורשה בין רח' הרצל לאברהם קרן, גן הדקל בין רח' משה דיין לגליל, גן בילו, גן הדרים ליד בי"ס רמז, גן ברנוב-בין רחוב התחיה לירושלים.
גינות הכלבים מטופלות באופן שוטף ע"י קבלנים מטעם מחלקת גנים ונוף באגף איכות הסביבה בעירייה. בגינות מבוצע ניקיון שוטף וגירוף מספר פעמים בשבוע והאחראי אף דואג להוספת שקיות איסוף גללים בתדירות גבוהה. בנוסף, במסגרת הטיפול השוטף בגינות מכסים הקבלנים את הבורות ומדווחים על מפגעים כגון ברזיות שאינן עובדות, שילוט שנפגע, גידור שנפרץ וכו'.

ראש העיר כפר סבא יהודה בן חמו: "עיריית כפר סבא היא עיר ירוקה ומקיימת, הדואגת לרווחתם של כל תושביה, ולרווחת התושבים בעלי הכלבים בפרט. אנו פועלים רבות ומשקיעים מאמצים רבים בגינות הכלבים תוך שיתוף ציבור התושבים. הגינה החדשה בפארק העירוני בכפר סבא הוקמה בעקבות פניות של בעלי רבים המתגוררים באזור שביקשו לקבל מענה עבורם ועבור כלביהם ואני מקווה שהגינה החדשה תענה על כל צורכיהם".