למקומות היכון... זוזו!

למקומות היכון... זוזו!

רשות הספורט בעיריית כפר סבא יזמה סדרת הרצאות בנושא תזונה וספורט לבתי הספר היסודיים.
29/01/2015
למקומות היכון... זוזו! (הגדל תמונה)

עירית כפר סבא ורשות הספורט העירונית מרחיבה את פרויקט הספורט העירוני ''זוזו", המשולב זו השנה השלישית בבתי הספר היסודיים בעיר ובמסגרתו נוספה שעה של פעילות גופנית לכל כיתות ה'. בימים אלה, רשות הספורט משלבת כחלק מהתוכנית גם הרצאות תזונה וספורט, שתעביר קרן דוידסון דיאטנית קלינית מהיחידה לתזונה ודיאטה בבית החולים "שניידר" לילדים ומהמרכז לספורט ובריאות לילדים ונוער בבית החולים "מאיר ". ההרצאות יהיו אינטראקטיביות  ומלוות במצגות מיוחדות המדגישות לילדים את הבסיס לתזונה נכונה והשילוב עם פעילות גופנית המותאמת להם. פרויקט "זוזו" פועל בכיתות ה' בכל מוסדות החינוך בעיר ובמהלך שנת הלימודים נחשפים התלמידים לענפי ספורט מגוונים כגון : כדורגל, כדורסל, כדורעף, אתלטיקה קלה, טניס והגנה עצמית. רשות הספורט רואה חשיבות רבה בהעלאת המודעות לתזונה נכונה בפרט ולאורח חיים בריא בכלל כבר מהגיל הצעיר ביותר האפשרי ומחפשת דרכים להעביר את המסר בצורה הרחבה ביותר.
במהלך השנה הקודמת התגובות מצד הצוות החינוכי וכמובן התלמידים היו מעודדות ביותר ומשביעות רצון, ולכן התקבלה ההחלטה לשדרג את הפעילות.

ראש העיר יהודה בן חמו, "עיריית כפר סבא באמצעות רשות הספורט העירונית מקדמים את האג'נדה העירונית שגורסת כי יש לקדם את נושא הספורט ושמירה על איכות החיים כבר מהגיל הצעיר. אנו נערכים להטמעת הנושא במגוון רחב של תכניות בבתי הספר והגנים והתוצאות משביעות רצון".

שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט העירונית, "אנחנו מקדמים את נושא הספורט על כל רבדיו החל מהגיל הצעיר. היוזמה החדשה שלנו להביא הרצאות היא פעילות משלימה לפעילות הספורטיבית של המיזם וכך אנו משלבים את הידע והמעשי כאחד".