פרסים בשווי אלפי שקלים בתחרות סטטוסים בפייסבוק עיריית כפר סבא

פרסים בשווי אלפי שקלים בתחרות סטטוסים בפייסבוק עיריית כפר סבא

29/01/2015
  • עיריית כפר סבא מזמינה את תושבי העיר לקחת חלק בתחרות סטטוסים בפייסבוק לחיזוק הגאווה הכפר סבאית, הזוכים יזכו בפרסים שווים.

אם היו שואלים אתכם "מה זה להיות כפר סבאי?"  מה הייתם עונים? תשובה לשאלה תוכלו לענות בדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא ואולי אפילו לזכות בפרס שווה לכל המשפחה!

למעבר לתחרות בפייסבוק של העירייה

בימים אלה עיריית כפר סבא יוצאת ביוזמה חדשה ומזמינה את תושבי העיר לקחת חלק בתחרות הסטטוסים של כפר סבא ולהגיד לכולם פעם אחת ולתמיד מה זה באמת אומר להיות כפר סבאי!. כל מה שצריך הוא לתת לייק לדף הפייסבוק של העירייה ולהשלים את המשפט "להיות כפר סבאי זה...?".
המשפט יכול להיות קשור להווי הכפר סבאי, לקהילתיות, לערכים ולאג'נדה של העיר הירוקה הראשונה בארץ, למקומות, אתרים, טבע, אנשים, ילדים, נוסטלגיה, היסטוריה וכל מה שקשור בעיר כפר סבא. הסטטוסים שיצברו את מרבית הלייקים, יזכו בפרסים שווים, ביניהם מעל 3000 ₪ לשופינג וטיפוח, ארוחה משפחתית במסעדה או בילוי משפחתי בקולנוע, בכפוף לתקנון הנמצא באתר העירייה.

הפרסים:

• המקום הראשון - יזכה בחבילת ביגוד, טיפוח ופנאי בשווי 3,120 ₪ סה"כ הכוללים:
    קניות בחנויות קניון ערים: "הוניגמן", "פוקס", מנוי זוגי לחודשיים בחדר הכושר "גרייט שייפ, טיפולי טיפוח השיער בחנות "FAN&GO.
  • המקום השני - יזכה בארוחה משפחתית במסעדת "לה פמיליה" בקניון ערים.
  • המקום השלישי - יזכה בבילוי משפחתי בגלובוס מקס קניון ערים כולל פופקורן ושתיה.

בדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא כבר מעל 24,000 חברים והדף מכיל את כמות החברים הגבוהה ביותר מבין ערי השרון. הדף פעיל זה למעלה משנתיים ומטרתו ליצור ערוץ הידברות ישיר בין הגורמים המקצועיים בעירייה לבין תושבי העיר. דף הפייסבוק הוא במה פתוחה לתושבים להציע, לשאול ולהתעניין ומתקיים בו שיח ציבורי ענייני, אפקטיבי ופורה באופן יומיומי. במקביל מציע דף הפייסבוק שירותים שונים לתושב ומידע עדכני על מגוון הפעילויות המתקיימות בעיר.

יהודה בן חמו ראש העיר, "העיר כפר סבא עבורי היא מכלול רחב של תחושות ורגשות. עיר שהיא בית ובתוכה קהילה חמה ומחבקת. היוזמה החדשה של עיריית כפר סבא מבקשת למצוא את אותו החוט המקשר ומלכד בין כל אחד ואחת מכם. את הדבק המיוחד הזה שמדביק אותנו יחד ככפר סבאים. אני מזמין אתכם לקחת חלק בתחרות ולכתוב מה המשמעות של להיות כפר סבאי עבורכם. מה מייחד אותנו כבני העיר הזאת מתוך מכלול הערכים המובילים את העיר כפר סבא, ביניהם קהילתיות, קיימות, התנדבות ומעורבות".

לתקנון התחרות (Pdf)

הצפייה בקבצים מצריכה שימוש בתוכנת Acrobat Reader