אירוע פרידה ממפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו
דלג על מה חדש?

מה חדש?

אירוע פרידה ממפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו

עם מרחב שרון בתחנת המשטרה בכפר סבא.
7/06/2015
אירוע פרידה ממפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו (הגדל תמונה)

ראש העיר יהודה בן חמו נפרד היום ממפכ"ל המשטרה היוצא יוחנן דנינו באירוע פרידה שהתקיים השבוע בתחנת כפר סבא.
באירוע נכחו זאב ביילסקי ראש העיר רעננה, צביקה צרפתי סגן וממ ראש העיר, ניצב מוטי כהן, מפקד המחוז, תנ"צ קובי שבתאי, מפקד המרחב, סנ"צ פרץ רצון, מפקד תחנת משטרת כפ"ס, סנ"צ ירון קלדס, מפקד תחנת משטרת ראש העין, אריאל ישראלוב, מפקד העיר, שלום בן משה, ראש עיריית ראש העין וסגל הפיקוד והשוטרים בתחנות כפר סבא וראש העין.
ראש העיר יהודה בן חמו למפכ"ל המשטרה היוצא יוחנן דנינו: מדובר בקצין צנחנים, משפטן ואיש משטרה מהמעלה הראשונה. כעובד קידום נוער בעברי אני מבקש להביע הערכה לפועלו עבור נוער בסיכון, בייסוד ובהובלת תכנית מיל"ה (משטרת ישראל למען הנוער). אנו בכפר סבא מיישמים את תכנית מיל"ה בפרויקט ביקורים של קבוצות נערים בסיכון במשטרה, תכנית הלימודים "לומדים משטרה" במסגרתה תלמידיי חטיבות בעיר לומדים על העשייה המשטרתית ועוד. בנוסף אנו מיישמים תכניות מניעה וטיפול רבות בנוער בסיכון במסגרת תכנית "עיר ללא אלימות" הפועלת בכפר סבא למעלה מחמש שנים ומספקת מענה מערכתי ורב-תחומי לטיפול באלימות, למניעתה ולאכיפתה, בהובלה משותפת שלי ושל מפקד תחנת משטרת כפר סבא סנ"צ פרץ רצון. השותפות הברוכה של תחנת כפר-סבא ועיריית כפר סבא מביאה לכך שאירועי אלימות בישוב כפי שמדווחים על ידי תושבים ומנתונים של משטרת ישראל הם נמוכים ומתונים. ומשנת 2014 הייתה ירידה בפשיעה – בעבירות אלימות ובעבירות רכוש, וכתוצאה עלתה תחושת הביטחון של מרבית התושבים ובני הנוער.
אני מבקש להודות לידידי מפקד תחנת כפר סבא סנ"צ פרץ רצון ולכל סגל הפיקוד על שיתוף הפעולה ההדוק ולאחל לנו המשך של עשייה משותפת למען הקהילה בכפר סבא.