יוזמה חדשה של עיריית כפר סבא: מחזור חולצות בית הספר באמצעות המחשב

יוזמה חדשה של עיריית כפר סבא: מחזור חולצות בית הספר באמצעות המחשב

10/06/2015
יוזמה חדשה של עיריית כפר סבא: מחזור חולצות בית הספר באמצעות המחשב (הגדל תמונה)
  • לקראת שנת הלימודים הבאה תלמידים יוכלו להעביר את חולצות בית הספר מאחד לשני כבר מהיום ובאמצעות פלטפורמה טכנולוגית ייחודית בפייסבוק עיריית כפר סבא ובאפליקציה העירונית.
  • מדובר בפרויקט ירוק, טכנולוגי ומקיים שיחסוך בהוצאות כספיות, ושיפתח ערכים של התנדבות, קהילתיות ושמירה על איכות הסביבה.
  • מדובר ביוזמה משותפת של עיריית כפר סבא יחד עם יעל מילוא-שוסמן ,תושבת העיר וחברה בחברה העירונית לתרבות ופנאי.

עולה לתיכון ומעוניין בחולצת בית ספר כחולה במידה לארג'? סיימתם י"ב ומעוניינים להעניק את חולצות בית הספר שברשותכם למי שעדיין תלמיד? אין צורך להשליך לפח ואין צורך לבזבז כסף מיותר.
לקראת שנת הלימודים הבאה תלמידים יוכלו להעביר את חולצות בית הספר מאחד לשני כבר מהיום ובאמצעות פלטפורמה טכנולוגית בפייסבוק עיריית כפר סבא ובאפליקציה העירונית.
חולצות בית הספר הן התלבושת האחידה של התלמידים אשר נרכשת ממיטב כספם של ההורים לקראת שנת הלימודים. השנה התלמידים וההורים יוכלו לחסוך כסף באמצעות קבלת חולצה מתלמיד אחר. כלל התלמידים מבתי הספר התיכוניים, חטיבות הביניים והיסודי מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא ולהציע או לחפש חולצה בשלל צבעים ובמגוון מידות.
מדובר ביוזמה משותפת של עיריית כפר סבא יחד עם יעל מילוא- שוסמן, תושבת העיר וחברה בחברה העירונית לתרבות ופנאי שפנתה לראש העיר יהודה בן חמו בהצעה לייצר מערכת שתיתן מענה לילדים במקום לקנות חולצות חדשות, להחליף חולצות. ראש העיר שמע את הרעיון ויישם אותו.
יעל מילוא-שוסמן: "הרעיון עלה מאחר והבן שלי מסיים השנה י"ב וחשבתי שבמקום לזרוק את הכמות הגדולה של החולצות והסווצ'רים שברשותנו מן הראוי לתרום אותם לתלמידים חדשים שעולים לבתי הספר".
ראש העיר יהודה בן חמו, "אני גאה בפרויקט ששם דגש על ערכים של התנדבות, קהילתיות ושמירה על איכות הסביבה. מדובר ביוזמה משמעותית שתורמת לחסכון במשאבים של זמן וכסף רב  והפחתת הנטל הכספי אותו נאלצים ההורים לספוג מידי שנה עבור חולצות בית ספר לילדיהם. העיר כפר סבא התברכה בילדים ובני נוער איכותיים וערכיים ואני בטוח שהפרויקט ייתן מענה לתלמידים רבים".

לחצו כאן למעבר לעמוד הפרויקט