בהוראת ראש העיר תותקן מעלית בהיכל התרבות העירוני

בהוראת ראש העיר תותקן מעלית בהיכל התרבות העירוני

18/06/2015
בהוראת ראש העיר תותקן מעלית בהיכל התרבות העירוני (הגדל תמונה)

ראש העיר יהודה בן חמו יזם פעולות לשיפור הנגשת היכל התרבות בהתייחס לצרכים שעלו ממנויים וותיקים בני הגיל השלישי. בכוונת עיריית כפר סבא באמצעות החברה הכלכלית לבצע בחודשי הקיץ עבודות לפתיחת כניסה נוספת באולם היכל התרבות על מנת לאפשר יציאה וכניסה נוחה יותר ליושבים בשורות התחתונות. בנוסף, תותקן באולם גם  מעלית נוספת שתסייע בהנגשת ההיכל לאנשים בעלי מוגבלויות . מעלית זו מתווספת למעלית נוספת שכבר קיימת באולם והיא תמוקם בצידי האולם. כמו כן, יותקנו עוד שירותי נכים כדי לשפר את נוחות באי המקום. העבודות הנגשה ימשכו מספר חודשים ויתקיימו בפגרת הקיץ ובחגים ולכן גם  לא ישפיעו לו"ז ההופעות והאירועים במקום.
חשוב להדגיש כי היכל התרבות העירוני  שעבר לאחרונה שיפוץ מאסיבי, עומד בסטנדרטים בינלאומיים של תקנים ובכלל זאת איכות צפייה שמע גבוהות.
יהודה בן חמו ראש העיר, "עיריית כפר סבא רואה חשיבות רבה בהנגשת מבני הציבור בעיר למען הציבור הרחב שנזקק לסיוע. נעניתי לפניותיהם של וותיקי העיר והוריתי לאנשי המקצוע לשפר את ההנגשה באולם. למרות שקיבלנו את כל האישורים החלטנו לפעול על מנת שכל תושבי כפר סבא ללא הבדלי גיל ומצב בריאותי יוכלו ליהנות מהשירותים האיכותיים שמציע היכל התרבות העירוני".
אלעד קנדל מנכ"ל החברה הכלכלית, "בהמשך להנחיית ראש העיר ולהמלצתם של גורמי התכנון, אנו פועלים לשיפור הנגישות באולם לרווחת התושבים. העבודות ימשכו מספר חודשים אולם אנו מאמינים כי ניתן יהיה לקיימם מבלי לפגוע ברצף של ההופעות והאירועים באולם"