משפצים, משדרגים ומפתחים מוסדות חינוך במהלך הקיץ

משפצים, משדרגים ומפתחים מוסדות חינוך במהלך הקיץ

9/08/2015

כמידי שנה נערכה עיריית כפר סבא לבצע שיפוצי קיץ במוסדות החינוך ברחבי העיר במהלך חופשת הקיץ. עבודות שיפוץ והסדרת תשתיות היו השנה בהיקף של כ- 10,500,000 מיליון ₪. העבודות מבוצעות ע"י מחלקת תחזוקת מבנים של אגף ההנדסה בעיריית כפר סבא על פי תכנית עבודה שנתית מסודרת. במסגרת העבודות ובהתאם למדיניות העירייה בוצע השנה שיפוץ כללי בבית הספר בר אילן בהיקף של כ-1,000,000 מיליון ₪.
במסגרת העבודות בוצעו עבודות ריצוף, חיפוי קירות בקרמיקה, תקרות אקוסטיות ותאורה חדשה, שיפוץ שירותים ועוד.
במקביל בוצע שיפוץ כללי ומקיף ב-10 גני ילדים בעיר במהלכו התבצע שיפוץ ושדרוג מבנים, צביעה, פיתוח נופי, פיתוח שבילים, התקנת מערכות נעילה ואינטרקום לביטחון ובטיחות הגנים, החלפת מתקני משחקים וכו'. הגנים שעברו השנה שיפוץ מקיף הינם- בדולח וירדן, ברוש וסביון, גלבוע, ספיר, שוהם, מירון, חרצית ולשם.
בשאר מוסדות החינוך בעיר בוצעו בין השאר עבודות הכוללות- צביעת כיתות בכל בתי הספר, פרויקט "עוז לתמורה", רכישת מתקני משחקים, הקמת סככות הצללה, סילוק מפגעי בטיחות, החלפה ותיקון מזגנים, התקנת מנורות חוסכות חשמל, טיפול בתשתיות מים וביוב, החלפת תקרות אקוסטיות, החלפת ריצוף, גינון וטיפוח סביבתי ונופי, מקלוט, ריצוף כיתות ותאי שירותים.
ראש העיר יהודה בן חמו, "כמידי שנה יוצאת עיריית כפר סבא לשיפוצים מאסיביים במוסדות החינוך בעיר כחלק מתוכנית עבודה סדורה. אני מאמין כי ילדינו ראויים ללמוד בסביבה לימודית מטופחת ומסודרת על מנת שיוכלו להגיע להישגים ראויים. חופשת הקיץ היא הזדמנות הולמת לביצוע השיפוצים כשהמטרה שעומדת לנגד עיננו היא להתחיל את שנת הלימודים עם מוסדות חינוך משופצים ומטופחים".