גליצ' כפר סבא: מגלשת הענק מגיעה ואתם יכולים לזכות בכרטיסים במתנה

גליצ' כפר סבא: מגלשת הענק מגיעה ואתם יכולים לזכות בכרטיסים במתנה

2/08/2015
גליצ' כפר סבא: מגלשת הענק מגיעה ואתם יכולים לזכות בכרטיסים במתנה (הגדל תמונה)
  • מגלשת הענק מגיעה לכפר סבא  ותוצב בפארק לחגיגה מיוחדת לכל המשפחה ולבני הנוער והצעירים.
  • אירוע גליץ' בפארק יתקיים ביום חמישי 13.8.15 במסגרת אירועי קיץ בעיר.

עיריית כפר סבא מזמינה את כל התושבים בני כל הגילאים- ילדים, בני נוער ומבוגרים לאירוע קיץ חוויתי ובלתי נשכח. ביום חמישי  13.8.15 תוצב בפארק כפר סבא מגלשת ענק מיוחדת במינה. הקהל מוזמן לגלוש ולהיות חלק מאירוע יוצא דופן, צעיר וקייצי, שמגיע לישראל אחרי שנולד בארה"ב ובאירופה בשנים האחרונות. הגלישה בתשלום- לתושבי כפר סבא מחירים מיוחדים.  מגלשת ענק עירונית באורך של מאות מטרים בשני מסלולים מקבילים. המגלשה מוצבת בקלות יחסית על כבישי הערים ומצליחה לייצר חוויה בלתי נשכחת לאלפי גולשים ביום יחד עם חגיגה קיצית עם מסיבה תוססת והפנינג לכל המשפחה. את האירוע מפיקים ג'קי בכר הפקות, בשיתוף פעולה עם חברת אריאל ועדיאל ושרית סבו. אירוע הגליצ' מהווה את אחד משיאי אירועי הקיץ ומחולק לשני קהלים- ראשונים יתגלצו הילדים והמשפחות ובשלב מאוחר יותר ביום ישנה האירוע את פניו ויזמין את בני הנוער לחגיגה צבעונית ותוססת.

ראש העיר יהודה בן חמו, "אירועי הקיץ המגוונים של העיר נפתחים בחוויה רטובה ומלהיבה. אנו מביאים לכפר סבא את אחת החוויות העירוניות יוצאות הדופן, המצליחות להפעיל המונים ברחבי העולם. זוהי חוויה מיוחדת במינה שתקרר את הקיץ לכך תושבי העיר. אני מזמין את כולם לקחת חלק בחוויה, להתקרר וליהנות יחד".
אשרת גני גונן מנכ"לית העירייה, "הקיץ הקרוב צופן בחובו אירועים רבים לבני כל הגילאים. כפר סבא שהיא עיר של צעירים וצעירים ברוחם ואני מקווה שכולם ייקחו חלק בחוויה המיוחדת הזאת וייהנו מקיץ קריר ופעיל".

לחצו כאן להשתתפות בפעילות בדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא ואולי תזכו בכרטיסים במתנה

תקנון הפעילות בפייסבוק עיריית כפר סבא