לראשונה, מאז שנות ה-50 עיריית כפר סבא פותחת דרייב אין

לראשונה, מאז שנות ה-50 עיריית כפר סבא פותחת דרייב אין

29/06/2015
  • בשטח ענק של 12 דונם יוקם תחת כיפת השמים מתחם דרייב-אין עם מסך ענק ומתחם חוף ים עם שמשיות, מיטות שיזוף וחול ים אמיתי.
  • לכל מכונית תהיה רמפה מיוחדת לזווית צפייה אופטימלית.
  • באמצעות אפליקציה מיוחדת ניתן יהיה להזמין מזון ושתייה מדוכני המזון הסמוכים.

עיריית כפר סבא באמצעות החברה הכלכלית יזמה את הקמתם של שני מתחמים חדשניים בעיר כפר סבא על פני שטח ענק של כ-12 דונם. מדובר במתחם דרייב אין ומתחם חוף ים צמוד, שיתפרסו על פני שטח של 12 דונם. הדרייב- אין ממוקם כשתי דקות מצומת רעננה כפר סבא צפון ועתיד למשוך צופים מכל הארץ. מדובר במתחם בו צולמה הסדרה הרודן של רשת פוקס העולמית.
במתחם הדרייב-אין מותקנות רמפות מיוחדות שיוצרות הגבהה שתאפשר לצופים בתוך הרכבים זוויות ראייה מצוינות  ויותקן מסך ענק בגודל של 17 מטר על 10 מטר לרווחת קהל הצופים. בימים אלה משיקים גם אפליקציה ייעודית  באמצעותה יוכלו הצופים להזמין מזון ושתייה ולקבלם ע"י מלצריות שיעברו בין הרכבים. על פי התכנון בדרייב -אין כפר סבא יוצגו סרטים מכל הזמנים של עולם הקולנוע.
כחלק ממתחם הדרייב-אין תוקם במקום גם רצועת חוף עם חול ים של ממש, מיטות שיזוף, שמשיות, בריכות מים קטנות, אזור למשחק כדורעף ומטקות ומוסיקה קצבית. במקום יתקיימו סדנאות והפעלות לכל המשפחה והורים  לילדים יוכלו לשהות במקום לפני ההקרנה.
יש לציין כי מדובר בצעד מתבקש וזאת מכיוון  שהעיר כפר סבא ממצבת את עצמה בשנתיים האחרונות כעיר שמעודדת יצירה קולנועית ומעודדת הפקות שונות להגיע לצלם בעיר. כזכור רשת פוקס העולמית בחרה בעיר כפר סבא על מנת לצלם בה הפקה טלוויזיונית ראשונה מסוגה בארץ ובתקציב חסר תקדים. לאחר מכן צולמו בלוקיישנים שונים בעיר פרקים מסדרות כגון "תא גורדין" בכיכובו של רן דנקר ומוני מושונוב וכן סדרות נוספות עבור ערוץ הילדים וניקולודיאון. בימים אלה מצטלמת בה סדרה בבימויו של גורי אלפי.
ראש העיר יהודה בן חמו, "כפר-סבא היא בין הערים המובילות בישראל באיכות החיים ואנו עושים מאמצים רבים על מנת לקדם את העיר ותושביה מבחינה כלכלית ותרבותית. העיר כפר סבא שמה לעצמה למטרה לעודד את תעשיית הקולנוע והיצירה ישראלית  ולמצב את עצמה כעיר הקולנוע והטלוויזיה של ישראל. המיזם החדש של הקמת דרייב-אין וחוף ים בעיר הינו חלק בלתי נפרד מהתהליך הזה. למיזם זה מצטרפת גם הקמתו של מתחם הסינימה סיטי ומתחם אושריה של גלובוס גרופ שמהווים יחד נדבך חשוב בהרחבת פעילות הפנאי והבילוי בעיר כפר סבא ובאזור השרון כולו תוך הצבת סטנדרטים בינלאומיים של צפייה, בידור וחוויה קולנועית. אני מודה לאנשי החברה הכלכלית בכפר סבא שהוציאו את החלום לפועל תוך זמן קצר במיוחד".

לחצו כאן למעבר לאתר הדרייב אין כפר סבא