עיריית כפר סבא יזמה מפגש שיתוף ציבור עם נציגי וועדי השכונות בעיר

עיריית כפר סבא יזמה מפגש שיתוף ציבור עם נציגי וועדי השכונות בעיר

9/07/2015
ראש העיר יהודה בן חמו ארח בלשכתו מפגש שיתוף הציבור בו לקחו חלק כ-15 יו"רים של ועדי שכוונת ברחבי העיר לדון יחד בנושאים הקשורים. בפגישה נכחו גם אושרת גני גונן – מנכ"לית העירייה, רון קוגמן – סמנכ"ל העירייה, חברת המועצה ומחזיקתתיק העסיקם הקטנים רויטל שלום עמר, אריאל ישראלוב – מפקד העיר ומפקד השיטור וגורמי מקצוע נספים בעיריית כפר סבא.
ראש העיר יהודה בן חמו ברך את הנוכחים ואמר כי, "מטרת המפגשים היא לחזק את שיתוף הפעולה ולהגדיל את חשיפת הוועדים לנעשה בעיר בתחומים נבחרים. אני מאמין בלב שלם כי הקהילה היא חלק בלתי נפרד מתהליך קבלת ההחלטות בעיר, ולכן עיריית כפר סבא נוקטת בשותפות ובשקיפות כשיטת עבודה. חשוב לנו לשמוע את כל הדעות כדי ללמוד באופן מעמיק את צרכי התושבים ולהתאים את המענים לכלל הצרכים. אנו מקיימים שיח עירוני עם נציגות התושבים בשכונות סביב תהליכים של התחדשות עירונית כמו פינוי-בינוי במתחם תקומה ובמתחם כיסופים, חידוש שכונת עלייה, תמ"א 38 ביוספטל ועוד. בימים אלו השלמנו תכניות רבות לפיתוח העיר לרווחת התושבים: הקמת מתחמי בילוי כמו סינמה סיטי ולקיץ הקמנו את ה"דרייב אין" עם "חוף ים" צמוד, חידוש מתחם השוק העירוני, הקמת מוסדות חינוך ופארקים בשכונות הירוקות ועוד. אנו פועלים ללא ליאות כשלנגד עינינו תמיד רווחת תושבינו".
בהמשך הערב קיבלו יו"ר הוועדים ונציגי התושבים סקירה מעמיקה מבכירי העירייה בנושאי ליבה כמו השיטור העירוני, היערכות לחירום, פעילות מִנהלת עסקים בהעצמת עסקים בשכונות, פעילות הקיץ לנוער והפרדת אשפה ועוד. כל הנוכחים הביעו תקווה כי מסורת זו של מפגשים משותפים תימשך גם בעתיד.