איזה סרט אתם רוצים לראות בדרייב אין החדש של כפר סבא?

איזה סרט אתם רוצים לראות בדרייב אין החדש של כפר סבא?

הצביעו אונליין באפליקציה העירונית.
9/07/2015
איזה סרט אתם רוצים לראות בדרייב אין החדש של כפר סבא? (הגדל תמונה)
  • עיריית כפר סבא מזמינה את הציבור להשתתף בסקר אונליין באפליקציה העירונית בו ישפיעו על הסרט החדש שיראו בקרוב בדרייב אין החדש של כפר סבא.
  • יש לציין כי כרטיסים לסרטים המוקרנים בדרייב-אין ניתן להזמין דרך האפליקציה העירונית.

עיריית כפר סבא והחברה הכלכלית לפיתוח כפר סבא שאחראית על הקמתו בפועל של הדרייב-אין מזמינות את ציבור התושבים בעיר לקחת חלק בבחירה של הסרטים שיוצגו בדרייב- אין במהלך הקיץ באמצעות הצבעה באפליקציה העירונית. תושבים המעוניינים להשפיע על ההחלטה מוזמנים להיכנס לסקר שמצוי באפליקציה העירונית ולבחור מבין מספר אפשרויות איזה סרט ישראלי יוצג בדרייב –אין. בסיומה של ההצבעה יילקחו בחשבון הצבעות התושבים.
בין האפשרויות המוצעות- חגיגה בסנוקר, מציצים, גבעת חלפון ודיזינגוף 99.
את שאלת הסקר החשובה הזאת ועוד רבות כמוה ניתן למצוא באפליקציה העירונית של עיריית כפר סבא. האפליקציה הינה אפליקציה חדשה ומתקדמת שמקדמת את תהליך קבלת ההחלטות העירוני יחד עם התושבים תוך הליך שיתוף ציבור דמוקרטי. האפליקציה מאפשרת לעובדי העירייה להתייעץ עם התושבים לגבי דילמות, שאלות והתלבטויות המתעוררות  במהלך העשייה העירונית והתושבים מוזמנים לחוות את דעתם  ולבחור את התשובה המועדפת עליהם באמצעות הסמארטפון.  ההשתתפות של התושבים בסקר באפליקציה של עיריית כפר סבא הינה אחת מהדרכים להפוך את התושבים למעורבים ופעילים בעשייה העירונית. האפליקציה נתמכת על ידי כל סוגי הסמארטפונים, ניתנת להורדה בחנויות האפליקציות.  השירות הינו חינמי וללא תשלום.

יש לזכור כי הדרייב אין בכפר סבא מפתח בשבוע שעבר וכבר זכה לקהל רב שהגיע למקום. מדובר במתחם דרייב אין ומתחם חוף ים צמוד, שיתפרסו על פני שטח של 12 דונם. הדרייב- אין ממוקם כשתי דקות מצומת רעננה כפר סבא צפון ועתיד למשוך צופים מכל הארץ.  במתחם הדרייב -אין מותקנות רמפות חול מיוחדות, שיוצרות הגבהה שמאפשרת לצופים בתוך הרכבים זוויות ראייה מצוינות ומסך ענק בגודל של 17 מטר על 10 מטר לרווחת קהל הצופים.
ראש העיר יהודה בן חמו, "השתתפות פעילה בשאלות הסקר באפליקציה העירונית היא דרך נוספת של הציבור להיות שותף בתהליך קבלת ההחלטות ומה יותר טוב מלקחת חלק בבחירת סרט אותו ניתן לראות בדרייב אין החדש והמשוקע של כפר סבא. אני מזמין את התושבים להיות מעורבים, להצביע, להשפיע וכמובן לבקר בדרייב אין וליהנות מסרטים באווירה אחרת".