בני הנוער בכפר סבא יוצאים ל... אקזיט

בני הנוער בכפר סבא יוצאים ל... אקזיט

14/07/2015
בני הנוער בכפר סבא יוצאים ל... אקזיט (הגדל תמונה)

המחלקה לנוער צעירים וקהילה בעיריית כר סבא מפעילה בהצלחה זו השנה השלישית את פרויקט "אקזיט נוער". פרויקט "אקזיט נוער" הינו  תכנית קיץ ייחודית למסיימי כיתות ה-ו הפועלת במהלך חודש יולי. במסגרת הפעילות יוצאים הילדים לאטרקציות מגוונות ומאתגרות יחד עם צוות מוסמך ואחראי של מרכזי הנוער והקהילה. הפעילות החלה מתוך הבנה כי ילדי כיתות ה-ו כבר אינם הולכים לקייטנות ומחפשים חלופה לימי כיף במהלך הקיץ אשר מותאמת לגילאים שלהם. מדובר בתוכנית המסובסדת ע"י מחלקת נוער צעירים וקהילה בעירייה . הילדים משלמים רק 60 ש״ח וכל השאר מסובסד. לילדים מתלווים מנהלים ומדריכים מנוסים וותיקים. בשבוע שעבר נהנו ילדים רבים מפעילות סקי בגלבוע.
בין הפעילויות המוצעות: סקי בגלבוע, סופרלנד לילה, מימדיון ימית 2000 ועוד.
לכל הפעילויות ניתן להירשם במרכזי הנוער ברחבי העיר. יש לציין כי פעילות זו מצטרפת לשאר הפעילויות המגוונות שמציעה המחלקה לנוער צעירים וקהילה לקיץ. הפעילות מתקיימת תחת השגחה של גורמים מקצועיים ומייצרת  סביבה מוגנת עבור בני הנוער. במיוחד עבור התיכוניסטים נפתח מתחם הדק- מתחם נוער למסיימי כיתות ט׳ ומעלה שמציע  מתחם משחקי מולטימדיה, פינות ישיבה וזולה, הופעות סטנדאפ, זמרים, ערבי קריוקי ומסיבות. בנוסף הוקם מתחם "הבועה" עבור תלמידי החטיבות, שמציע מסיבות, סטנדאפ, ערב ים תיכוני, ערב ומולטימדיה. גם במרכזי הנוער מתקיימים מגוון רחב של פעילויות וסדנאות עד השעות המאוחרות של הלילה בשיתוף עם מועצת הנוער העירונית.
ראש העיר יהודה בן חמו, "אני מזמין את הילדים לקחת חלק בפעילויות "אקזיט נוער" וכן בשאר הפעילויות שמציעים המגוונות והאיכותיות שהוכנו במיוחד בשבילם במרכזי הנוער והקהילה ברחבי העיר וכן ב.... אני מאמין כי ניתן למלא את הקיץ בפעילויות של פנאי חיובי ובכל ליצור קיץ בטוח ומעניין עבור בני כל הגילאים בעיר".
מירב הפלמן מנהלת בתי הנוער, "מדובר בפעילות איכותית ומסובסדת עבור הילדים  שאינם הולכים לקייטנות ורוצים לבלות זמן פנאי איכותי במקומות אטרקטיביים. אני מזמינה את הילדים להירשם וליהנות מקיץ פעיל וכייפי".

למידע נוסף