אירועי "שוק בכפר" 3 חוזרים כמיטב המסורת

אירועי "שוק בכפר" 3 חוזרים כמיטב המסורת

28/07/2015
אירועי "שוק בכפר" 3 חוזרים כמיטב המסורת (הגדל תמונה)
  • מדובר ביוזמה של 2 צעירות כפר סבאיות שפנו לראש העיר יהודה בן חמו וביקשו להקים שוק מקורי ליצירה מקומית במרכז העיר. ראש העיר הרים את הכפפה והמיזם יצא לדרך,ומתקיים זו השנה השלישית.
  • אירוע "שוק בכפר" הכולל יריד אמנים ושוק יד שנייה מתקיים זו על ידי מרכז הצעירים מצב, והשנה לראשונה יתקיים במדרחוב ירושלים.

מחפשים מה לעשות ביום חמישי בערב? רוצים לתמוך באמנים צעירים תושבי העיר? עיריית כפר סבא מזמינה אתכם לקחת חלק פעיל ב"שוק בכפר"- שוק יד שנייה  ויריד אומנים צעירים שיתקיים ביום חמישי 6.8  החל מהשעה 20:00, במדרחוב ירושלים . האירוע מתקיים על ידי צוות המרכז לצעירים, המחלקה לנוער צעירים וקהילה בשיתוף מחלקת קליטה ומחלקת אירועים.
    היוזמה לקיומו של השוק המיוחד הינה יוזמה של שתי יזמיות צעירות מכפר סבא, חברות ילדות, שהחליטו לפני כשנתיים ליזום אירוע מקורי לצעירי העיר והאזור, ביחד עם חברות נוספות.
    הבנות- מיכלי שחם, ושיר כהן החליטו שהגיע הזמן לשדרג את האירוע המסורתי "שוק בכפר"  שיזמו לפני שנתיים, להעביר אותו למדרחוב ירושלים, ובעזרת השותפים הרבים בפעם הראשונה יתקיים בשוק בכפר מופע מרכזי של להקת A-WA שיארחו את רביד כחלני סולן להקת yemen blues הכפרסבאי.
    מיכלי שחם מספרת כי כוונתה היתה ליצור אירוע אשר מצעיר את מרכז העיר "מדובר באירוע צעירים שמשלב דוכני יד שנייה, דוכני אמנים צעירים והופעות חיות של להקות שונות. אנחנו מזמינים את כל צעירי העיר והסביבה כמובן, לאירוע אטרקטיבי ומגוון שמאפשר לכל מי שרוצה לחשוף את כישוריו, באווירה צבעונית ושמחה, עם מוזיקה כיפית והופעות חיות. דוכני היד שנייה מאפשרים ליצור העברת ביגוד ופריטים נוספים במחירים לכל כיס. אין ספק שזהו ניסיון ליצור תרבות אחרת ובמה לצעירי העיר".
    באירוע "שוק בכפר" יוכלו המבקרים ליהנות מהופעות חיות ואווירה ייחודית והכול כאן במרכז העיר.  היזמיות הצעירות מדגישות שהיריד נועד  גם לעודד יוצרים צעירים ולתת במה לאומנים שונים, הרעיון הוא לתת חשיפה למוזיקאים וליוצרים צעירים. בשוק תוכלו למצוא מגוון חפצים, תכשיטים, ואביזרים שונים פרי יצירתם של אומנים שונים.
    ראש העיר יהודה בן חמו, "אני שמח שהיוזמה המקורית של היזמיות הצעירות קורמת עור וגידים והופכת למסורת עירונית. אין לי ספק כי בכפר סבא אנו זקוקים ליצירתיות ולנחישות של יזמים צעירים.  יוזמה זו משתלבת באג'נדה הירוקה של עירנו ומחזקת את נושא הקיימות והמחזור כדרך חיים.  אני מזמין תושבים כישרוניים נוספים לקחת חלק בפעילות המבורכת והיצירתית וכמובן קורא לתושבים להגיע, לעודד את האמנים מקומיים ולרכוש מפרי יצירתם".
    עדי רוזן מנהלת מצב- מרכז הצעירים בכפר סבא, "הצלחתו של היריד שהחל ביוזמה מקומית מוכיח שכל אחד שיש לו רעיון לאירוע חברתי, התורם לקהילה ומוטיבציה להפיקו, יכול לממשו בכפר סבא".

אז אם אתם מציירים/ יוצרים/ מנגנים שלחו מייל לכתובת: shuk.bakfar@gmail.com
ותוכלו לפתוח דוכן בשוק, ללא עלות (על בסיס מקום פנוי)

לחצו כאן לפרטים נוספים