בשנת הלימודים הקרובה יצטרפו 4 מנהלות חדשות למערכת החינוך העירונית

בשנת הלימודים הקרובה יצטרפו 4 מנהלות חדשות למערכת החינוך העירונית

4/08/2015

ארבע מנהלות חדשות עתידות להצטרף בתחילת שנת הלימודים הקרובה למערכת החינוך בכפר סבא.
הראשונה, גלית פרדינרו, נשואה + 3 ילדים ומתגוררת בכפר סבא, נבחרה לנהל את בית הספר "רמז". נולדה והתחנכה בכפר סבא. בכל שנות עבודתה היתה מורה וסגנית בבית הספר "בן גוריון"  בעיר ובארבע השנים האחרונות ניהלה בית ספר יסודי בפתח תקווה.
השנייה, ניצה-אורלי, אבידר נשואה+ 3.  תושבת העיר כפר סבא מזה 20 שנים. נבחרה לנהל את בית הספר "סורקיס". בעלת תואר שני בהערכת תכניות לימודים. עוסקת בתחום החינוך וההוראה 24 שנים, מתוכן 18 שנים בבית הספר 'סורקיס' בתפקידים שונים-מחנכת, רכזת מתמטיקה וסגנית מנהלת.
השלישית, מרב נובורוטי, מתגוררת בבת חפר, אם לשלוש בנות, 21 שנים במערכת החינוך. תנהל את בית חינוך "יצחק שדה".  בעלת תואר ראשון בחינוך בהתמחות ספרות לשון ומקרא ותואר שני במנהיגות ומנהל החינוך מטעם אוניברסיטת בר אילן . שימשה כחברה בצוות הניהולי בבית ספר "תפוז", מדריכה אזורית בתחום החינוך הלשוני בבית ספר מגוונים ברעננה ובהוד השרון וניהלה את בית ספר "מגד" ברעננה.
הרביעית, טלי שוורצשטיין-בסר בוגרת מסלול ניהול ב"אבני ראשה", בעלת תואר B.A בחינוך ובספרות עברית ו M.A בספרות גרמנית. ניהלה את "תיכון תל אביב" בתל אביב והייתה חברת צוות הניהול ב"חברותא" עמק חפר. חינכה ולימדה ספרות ב"תיכון אלון" רמה"ש ו"מוזות" ביפו. הנחתה מפגשים בין בני נוער בתפוצות, הרצתה בבתי ספר על התרבות היהודית ומדינת ישראל ולימדה תרבות ושפה בבית הספר היסודי "סיני" במינכן.
יהודה בן חמו ראש העיר, "אני מברך את המנהלות החדשות שהצטרפו השנה למערכת החינוכית העירונית ומקווה כי יידעו להוביל את בתי הספר להצלחות והישגים רבים. מערכת החינוך העירונית של כפר סבא הינה מערכת מעולה שמסבה לכולנו גאווה רבה. עיריית כפר סבא משקיעה משאבים רבים על מנת לקדם את הילדים כשטיפוח המצוינות, העמקת הידע והלימוד בשילוב עם הקניית ערכים חברתיים הם נר לרגלינו".
דב רקוביץ מנהל אגף החינוך בעיריית כפר סבא, "אני מברך את המנהלות החדשות שמצטרפות למנהלים האיכותיים המרכיבים את מערכת החינוך בכפר סבא. המנהל הוא עמוד התווך במרקם הבית ספרי, מנהיג  חינוכי שנותן את הטון ומהווה מקור השראה לצוות החינוכי ולכן ישנה חשיבות בבחירת האנשים הראויים שבידיהם מופקד חינוך ילדינו".