גינת המשחקים ברחוב הכלנית עברה שדרוג מקיף לרווחת המבקרים

גינת המשחקים ברחוב הכלנית עברה שדרוג מקיף לרווחת המבקרים

4/08/2015
גינת המשחקים ברחוב הכלנית עברה שדרוג מקיף לרווחת המבקרים (הגדל תמונה)

גינת המשחקים הייחודית הממוקמת ברחוב הכלנית, עברה בימים אלה שדרוג מקיף כחלק מתוכנית העבודה השנתית של מחלקת גנים ונוף בעיריית כפר סבא. בדיקות בטיחות שגרתיות שמבצעת מחלקת גנים ונוף העלו כי יש להחליף את המתקנים הישנים ולכן הוחלט לנצל את ההזדמנות ולפעול לשדרוג הגן כולו. במסגרת שדרוג הגן הוחלפו כל מתקני המשחקים והותקנו מתקני משחק צבעונים ואטרקטיביים בשילוב של מגלשה שקופה שמאפשרת להורים קשר עין רציף עם הילדים  גם כשהם בתוך המתקן. השטח רוצף במשטח בטיחות חדש מדשא צבעוני ויפה. בנוסף, אחד הדברים היפים בגן, הינו ציור הקיר הענק שצויר על הקיר הצמוד לגן, ציור שכולל דמויות רבות מאגדות ילדים ושצוייר ע"י האומן המקומי מקס. כמו כן מתקני המשחק נמצאים תחת עצי מכנף בוגרים אשר מספקים צל והדבר מקנה  לשוהים במקום תחושה מהנה ומיוחדת.
עילאי הרסגור-הנדין סגן ראש עיריית כפר סבא, "ילדי כפר סבא זכאים למתקני משחק הולמים ובטיחותיים. לכן, לפי תכנית עבודה מסודרת, משודרגים הגנים בזה אחר זה בכל שכונות העיר. בגן הכלנית, כפי שאנחנו מקפידים לעשות, ניתן דגש מיוחד על נושא הבטיחות. על כך אין ולא יהיו פשרות. ילדי שכונת הפרחים והוריהם ייהנו מעתה ממתקנים חדישים וכיפיים ולהורים יתאפשר לבלות איתם באופן מיטבי. בהזדמנות זו אני קורא לתושבים להקפיד ולשמור על שלמות המתקנים והגנים ולדווח למוקד על כל בעיה".
אורן וולשטיין מנהל מחלקת גנים ונוף בעיריית כפר סבא אמר כי, "בשדרוגו של הגן הושקעו  משאבים  רבים ואני מקווה כי התושבים ידעו להעריך זאת וישמרו על המתקנים השונים לרווחת כולם" .